İdrar testiyle ilgi yardım lütfen

Bu testte tuhaflik var ki gununu bekleyip yapman mantikli bir daha test yap yada hastaneye saglik ocagi dahi yapiyor kan testi yaptir sende rahatla bizde rahatlayalim yav insallah hamilesindir :)
bence tuhaflık bende bu testlerde beni buldu 3 gün sabredicem olmazsam direk hastaneye atıcam kendimi zaten

bence tuhaflık bende bu testlerde beni buldu 3 gün sabredicem olmazsam direk hastaneye atıcam kendimi zaten
Erken baslamisin test yapmaya alinca 2 3 tane alsaydin bari neyse sabret bakalim olacak olan zaten olur kendini kasma

Bende günüm geçmeden önce test yapmıştım tek çizgi idi saatler sonra baktım hafiften koyu ikinci cizgi çıkmış onemsemedim bir arkadas olmasa saat sonra bile çıkmıyor dedi gerçekten öyle imiş günüm 1 gün geçti yaptımve çıktı inşallah sizinde vardır

Erken baslamisin test yapmaya alinca 2 3 tane alsaydin bari neyse sabret bakalim olacak olan zaten olur kendini kasma
bir sürü belirti yaşayınca acaba dedim iki test aldım onlarda böyle çıktı işte artık pes etmiştim 1 sene denedik olmadı oluruna bıraktım belirtiler gıdıkladı işte :)))

amin inşallah Rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)

Seni üzmek istemem ama saatler sonra yada 10 dk dan sonra test bozuluyor. Bende bunu yaşadım 1 saat sonra ikinci silik çizgi vardı ve 1 gün sonra adet oldum.

Seni üzmek istemem ama saatler sonra yada 10 dk dan sonra test bozuluyor. Bende bunu yaşadım 1 saat sonra ikinci silik çizgi vardı ve 1 gün sonra adet oldum.
aynen canım belirli bir süre sonra bozulduğunu biliyorum pek umudum da yok zaten ama yine bi acaba var mı ? sorusu kafamdan çıkmıyo işte :)

ben adetimden 5 gun falan once yapmistim ilk defa erken yapmistim.hic cizgi cikmadi sinirimden salladim testi bi hayalet cizgi belirir gbi oldu sonra geri kayboldu.belirtileri cizgiyi fln uyduruyorum zannettim.adet gectikten 4 gun snra falan tekrar yaptim cift cizgiyi net bisekilde gordum cok sukur :) ins sennde oyle olur

inşallah canım Rabbim kuzunu sana bağışlasın, sağlıklı, hayırlı ömür nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…