İdrar testiyle ilgi yardım lütfen

Umit vermek gibi olmasin ama 4 gun varsa bata yinede iyi koyu cikmis hamile olabilirsin bence

Bence hamilesin. Zaten az da olsa belirmesinin sebebi vücudunda beta hcg olması. Aksi halde hiç belirmiyor. Ben de bi milyon tane test yaptığım için kendimden biliyorum

merhaba arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim sabah test yaptım ilk idrarla nette sıkıntı olduğu için yazamadım. Maalesef negatif giç gölge bile yok

Kan tahlili wer canım testler yaniltabiliyor arkadasim test yaptgnda 2 çubk ckmsti kan tahlili negatf ckti we adette oldu

Kan tahlili wer canım testler yaniltabiliyor arkadasim test yaptgnda 2 çubk ckmsti kan tahlili negatf ckti we adette oldu
kan vermicem canım yakınımdaki özel hastane benim sayemde zengin oldu :))) artık adetim geçmediği sürece kan testi yaptırmaya tövbe ettim :) zaten kesinleşti bu ayda hamile olmadığım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. yinede sağol canım

Neden. sabah test yaptın mı ki canım hamile olmadigim kesinlesti yazmissin adetmi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…