Umit vermek gibi olmasin ama 4 gun varsa bata yinede iyi koyu cikmis hamile olabilirsin benceMerhaba, adetime 4 gün var evde test yaptım.20 dk olmadan ikinci çizgi kısa ve ince bir şekilde gözüküyor.Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ? Yarın yine yapacağım ama bu akşamki sonuç kafamı karıştırdı 1 senedir deniyoruz ve her ay psikolojik belirtiler yaşıyorum artık kafaya da takmıyorum gün takibi filanda yapmadım.Ama bu ay belirtiler olduğu için meraktan test yaptım oda muallak bir sonuç verdi maalesef
kan vermicem canım yakınımdaki özel hastane benim sayemde zengin oldu :))) artık adetim geçmediği sürece kan testi yaptırmaya tövbe ettim :) zaten kesinleşti bu ayda hamile olmadığım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. yinede sağol canımKan tahlili wer canım testler yaniltabiliyor arkadasim test yaptgnda 2 çubk ckmsti kan tahlili negatf ckti we adette oldu
Neden. sabah test yaptın mı ki canım hamile olmadigim kesinlesti yazmissin adetmi oldunkan vermicem canım yakınımdaki özel hastane benim sayemde zengin oldu :))) artık adetim geçmediği sürece kan testi yaptırmaya tövbe ettim :) zaten kesinleşti bu ayda hamile olmadığım herşeyin hayırlısını versin Rabbim. yinede sağol canım
sabah yaptım canım hiç çizgi yok ondan dedimNeden. sabah test yaptın mı ki canım hamile olmadigim kesinlesti yazmissin adetmi oldun
Ca nm ikinci çizgi görünüyor tekrarladnmi testi bence hamilesin erken oldgu için böyle cikmistrcevabın için teşekkür ederim resim bu şekilde Eki Görüntüle 1972554
canım tekrarladım hiçbişey yoktu saatler sonra yukardaki gibi oldu hiçbişey anlamadımCa nm ikinci çizgi görünüyor tekrarladnmi testi bence hamilesin erken oldgu için böyle cikmistr
Canim sen kan testi yap netleştir bencecanım tekrarladım hiçbişey yoktu saatler sonra yukardaki gibi oldu hiçbişey anlamadım
günümün geçmesini beklicem artık geçerse ilk işim hastaneye gidip kam vermek olacak canımCanim sen kan testi yap netleştir bence
Hayırlısi olsun canim inşallah hamilesindirgünümün geçmesini beklicem artık geçerse ilk işim hastaneye gidip kam vermek olacak canım
Amin canım inşallah Allah razı olsun :)Hayırlısi olsun canim inşallah hamilesindir
Bu testte tuhaflik var ki gununu bekleyip yapman mantikli bir daha test yap yada hastaneye saglik ocagi dahi yapiyor kan testi yaptir sende rahatla bizde rahatlayalim yav insallah hamilesindir :)kızlar test saatler sonra bu şekilde olmuşEki Görüntüle 1972738
benim yine umudum yok ama inşallah vardır canım :)Bence kesin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?