İnşallah vardır ama sağlıklıdırcanım bence bı fırsat bulup hemen hastaneye gtmelısın . cunku ben ıkı dusuk yaptım ve ıkısınde de o kadar sılıktı kı ıkıncı cızgı bence hamılesın ama doktora gtmelısın hemen
Adet günümde gitsem çok mu gec olurHamile olabilirsin doktora git
inşallah saglıklıdır canm ama gdebılıyosan hemen gt gdemeyecek durumun varsa da mecbur beklıyceksnİnşallah vardır ama sağlıklıdıradet günüm gelincr gitsem olmaz mı ki 3 gün kaldı
Adet günüme kadar mecbur beklicem. Bebetime hatalı demiş çoğu kişi. Öyle denmese hamileyim dicem ama diyemiyoruminşallah saglıklıdır canm ama gdebılıyosan hemen gt gdemeyecek durumun varsa da mecbur beklıyceksn
onu bılemıyorm canım ben hıc o marka kullanmadımAdet günüme kadar mecbur beklicem. Bebetime hatalı demiş çoğu kişi. Öyle denmese hamileyim dicem ama diyemiyorum
Hmm peki o zaman çok teşekkür ederimonu bılemıyorm canım ben hıc o marka kullanmadım
Dikkat et cok hareket etme yeni tutunuyosa ani hareketler yapma uzan dinlen doktora gidene kadarAdet günümde gitsem çok mu gec olur
Çok teşekkür ediyorum dünden beri uzanıyorum belim sırtım ağrıdı yatmaktaan sanırım :)Dikkat et cok hareket etme yeni tutunuyosa ani hareketler yapma uzan dinlen doktora gidene kadar
Ayy yorumunuzu okuyunca elim ayağım titredi inşallahh :) kan testi acillerde falan her yerde yapılıyor mu acaba? fotoğraf ekleyebildim ilk mesajıma aslında 3testte silik ama sadece birinin çizgisi görünüyor fotoğrafta. Ama bebetime işte markasıtatlım muhtemelen hamilesin hayırlı olsun :) korkma erken yaptığın için silik çizgiler bu gün yaptıysan ve koyulaşma varsa sorun yoktur. hemen doktora gitmen bişey ifade etmeyecek sadece sana önerim bir kan tahlili yaptırman bhcg değerin güzel çıkarsa doktora 5. haftanda gitmeni öneririm çünkü daha görünmez :)
bugün tekrar bir idrar testi yapıp fotosunu koyabilir misin canım bakalım :) ayrıca acilde ya da her hastanede yapılıyor kan testi :)Ayy yorumunuzu okuyunca elim ayağım titredi inşallahh :) kan testi acillerde falan her yerde yapılıyor mu acaba? fotoğraf ekleyebildim ilk mesajıma aslında 3testte silik ama sadece birinin çizgisi görünüyor fotoğrafta. Ama bebetime işte markası
Bugün iki tane yaptım zaten test yarın yine yapıcam yarın adete 2 gün kalmış olacak inşallah dahada koyulasır :) hastanede yaptırırsam illa muayene olmam gerekiyor mu yani doktor yanına gitmem gerekiyor mu? Burda randevusuz muayene olamıyoruz çünkü. Bi test içinde randevuya gerek var mı bilmiyorum sadece laboratuvardan halledemez miyim acababugün tekrar bir idrar testi yapıp fotosunu koyabilir misin canım bakalım :) ayrıca acilde ya da her hastanede yapılıyor kan testi :)
Siz iki haftalık gebeliğinizi nasıl öğrendiniz acaba 2. Haftada döllenme yeni oluşuyor diye biliyorum dabugün tekrar bir idrar testi yapıp fotosunu koyabilir misin canım bakalım :) ayrıca acilde ya da her hastanede yapılıyor kan testi :)
hastanede doktor istek yaptığı için randevu alıp doktora gidip tahlil yaptırmak istediğini söylemen gerekiyor maalesef. bence yarın normal testini yap sen eğer koyulaşma çıkarsa kan tahlili için doktordan randevu alırsın. inşallah hamilesindir :)Bugün iki tane yaptım zaten test yarın yine yapıcam yarın adete 2 gün kalmış olacak inşallah dahada koyulasır :) hastanede yaptırırsam illa muayene olmam gerekiyor mu yani doktor yanına gitmem gerekiyor mu? Burda randevusuz muayene olamıyoruz çünkü. Bi test içinde randevuya gerek var mı bilmiyorum sadece laboratuvardan halledemez miyim acaba
benimkisi totem canım :) topikte arkadaşlarla yaptık. daha önce dört aylık bebeğimi kaybettim geçen ay da düşük yaşadım bekliyoruz işte nasipSiz iki haftalık gebeliğinizi nasıl öğrendiniz acaba 2. Haftada döllenme yeni oluşuyor diye biliyorum da
Çok üzüldüm allah bi daha öyle bi acı yasatmasın inşallah sizinde sağlıklı ahlaklı akıllı evlatlarınız olsun inşallah. O zaman ben yarınki testimde pozitif çıkarsa sağlık ocağı varsa sağlık ocağına giditim yoksa randevu alıyımbenimkisi totem canım :) topikte arkadaşlarla yaptık. daha önce dört aylık bebeğimi kaybettim geçen ay da düşük yaşadım bekliyoruz işte nasip
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebişi olacak :) sağlık ocağına da gidebilirsin ama sonuç geç çıkıyor bekleyebilirim dersen sorun yok :) hadi inşallah yarınki testin daha koyu çıkarÇok üzüldüm allah bi daha öyle bi acı yasatmasın inşallah sizinde sağlıklı ahlaklı akıllı evlatlarınız olsun inşallah. O zaman ben yarınki testimde pozitif çıkarsa sağlık ocağı varsa sağlık ocağına giditim yoksa randevu alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?