Allah inşallah nasip eder bu çizgiyide görmenizi sağlıklı bi şekilde hamile olmayıda sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da. Bebetime ve nova test almayın doğru sonuç verdi diyenlerde var ama çoğunluk yanlış diyor. Arastrıp doğru sonuç veren bi test alın 2 gün sonra tekrarlayın inşallah allahın izniyle varsa 2 gün sonra silik bi şekilde çıkarBen o silikte olsa çizgiyi girmeyi o kadar istiyrm ki bnm de ilk defa cok silik çıkıp kayboldu tekrar yapmaya korkuyorum daha adetime 4 gün var
ben dün söylediğimin arkasındayım hamilesin sen :)
merhaba, bende bebetime ile öğrendim gebe olduğumu, testi aldıktan sonra moralim bozulmuştu hep yanlış çıkıyo demişler forumlarda. ben de öyle olunca bi test daha alıp ikisini aynı anda yapmıştım ve ikisi de pozitifti çok şükür. daha adet tarihin geçmediği için bu kadar silik çıkıyordur büyük ihtimal. tahminimce gebesin ama kan tahlili yaptır rahatla bence, kanda kesin sonuç çıkıyor çünkü.3üde ilk idrarla bakalım yarın sabahta yapıcam koyulaşmış olur inşallah ama işte markası herkesi yanıltmış onun için korkuyorum. Geride diyorum 2 tane yaptım olmasa 2sindede cıkmazdı
canım tebrik ederm :)
Allah inşallah nasip eder bu çizgiyide görmenizi sağlıklı bi şekilde hamile olmayıda sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da. Bebetime ve nova test almayın doğru sonuç verdi diyenlerde var ama çoğunluk yanlış diyor. Arastrıp doğru sonuç veren bi test alın 2 gün sonra tekrarlayın inşallah allahın izniyle varsa 2 gün sonra silik bi şekilde çıkar
Allah inşallah nasip eder bu çizgiyide görmenizi sağlıklı bi şekilde hamile olmayıda sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı da. Bebetime ve nova test almayın doğru sonuç verdi diyenlerde var ama çoğunluk yanlış diyor. Arastrıp doğru sonuç veren bi test alın 2 gün sonra tekrarlayın inşallah allahın izniyle varsa 2 gün sonra silik bi şekilde çıkar
Ayyy inşallahh :) başka marka bi test alıp yapsampozitif cıkarsa eğer 1 hafta sonra kan tahliline muayeneye falan gitsem bi sorun olur mu? Gec kalmış olmam bişeyler için değil mi? Folik asit kullanıyorum zaten suanda. Cünkü eşimin işinden ve yasadığımız yerden dolayı bu hafta gitmek bizi çok zorlayacak. Varsa bile 1 hafta gec gittim diye bişey olmaz değil miben dün söylediğimin arkasındayım hamilesin sen :)
hayır canım sorun olmaz zaten adet zamanını geçtikten iki hafta sonra ancak karından ultrasonla görülecek bebişin :)Ayyy inşallahh :) başka marka bi test alıp yapsampozitif cıkarsa eğer 1 hafta sonra kan tahliline muayeneye falan gitsem bi sorun olur mu? Gec kalmış olmam bişeyler için değil mi? Folik asit kullanıyorum zaten suanda. Cünkü eşimin işinden ve yasadığımız yerden dolayı bu hafta gitmek bizi çok zorlayacak. Varsa bile 1 hafta gec gittim diye bişey olmaz değil mi
Böyle bebetimeın doğru sonuc verdiğini okuyunca çok mutlu oluyorum. Daha 2 testim daha var onlarıda her sabah yapıcam inşallah koyulasır dahada :) kan tahliline ve muayeneye bir hafta sonra gitsem bişey olur mu? Sizde 6 haftalık hamilesiniz doktor neye baktı neler dedi folik asitin dısında bi ilaç verdi mi? Bir hafta geç gittim diye köyü şeyler olmaz değil mimerhaba, bende bebetime ile öğrendim gebe olduğumu, testi aldıktan sonra moralim bozulmuştu hep yanlış çıkıyo demişler forumlarda. ben de öyle olunca bi test daha alıp ikisini aynı anda yapmıştım ve ikisi de pozitifti çok şükür. daha adet tarihin geçmediği için bu kadar silik çıkıyordur büyük ihtimal. tahminimce gebesin ama kan tahlili yaptır rahatla bence, kanda kesin sonuç çıkıyor çünkü.
Ayy çok rahatlattınız içimi gerçekten Allah razı olsun Allah sizede sağlıklıca nasip etsin inşallahhayır canım sorun olmaz zaten adet zamanını geçtikten iki hafta sonra ancak karından ultrasonla görülecek bebişin :)
Belki daha adetiniz gecmedi diyedir kan değeri olayını pek bilmiyorum ben ve dahada var adetinize inşallah dayanın 2 3 gün daha allahın izniyle hayırlı sonuclar alınBide ben dün beta HCG testi yaptırdım 2.7 çıktı neden ki
hayır geç olmaz merak etme. ben merakını gidermen için git demiştim zaten şimdi gitsen de birşey görünmez diyecek yüksek ihtimal ve sonraki haftalarda çağırcak, çok erken dönemde görünmüyo. biz keseyi 5+2 de gördük. haftaya da kalp atışını duycaz inşallah. biz bebek düşündüğümüz için bi kaç ay öncesinden folik asite başlamıştım devam et dedi sadece herşey yolundaysa başka bir ilaç vermiyo.Böyle bebetimeın doğru sonuc verdiğini okuyunca çok mutlu oluyorum. Daha 2 testim daha var onlarıda her sabah yapıcam inşallah koyulasır dahada :) kan tahliline ve muayeneye bir hafta sonra gitsem bişey olur mu? Sizde 6 haftalık hamilesiniz doktor neye baktı neler dedi folik asitin dısında bi ilaç verdi mi? Bir hafta geç gittim diye köyü şeyler olmaz değil mi
İnşallah çok sağolun :)benım de adete 3 4 gun kala boyleydı test bozuk degıl bence cızgıyı gordum hayırlı olsun bebıs
Hmm başka testte de pozitif çıkarsa kesin inanırım artık :) bende zaten folik asit kullanıyorum ya o zaman hiç kafama takmayım bu testler bitince başka bi test alıyım bi tane onu yapıyım öyle bekleyim inşallahhayır geç olmaz merak etme. ben merakını gidermen için git demiştim zaten şimdi gitsen de birşey görünmez diyecek yüksek ihtimal ve sonraki haftalarda çağırcak, çok erken dönemde görünmüyo. biz keseyi 5+2 de gördük. haftaya da kalp atışını duycaz inşallah. biz bebek düşündüğümüz için bi kaç ay öncesinden folik asite başlamıştım devam et dedi sadece herşey yolundaysa başka bir ilaç vermiyo.
Belki daha adetiniz gecmedi diyedir kan değeri olayını pek bilmiyorum ben ve dahada var adetinize inşallah dayanın 2 3 gün daha allahın izniyle hayırlı sonuclar alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?