Tamam ayy inşallah :)teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebişi olacak :) sağlık ocağına da gidebilirsin ama sonuç geç çıkıyor bekleyebilirim dersen sorun yok :) hadi inşallah yarınki testin daha koyu çıkar
bence yarın ilk idrarınla yapBugün iki tane yaptım zaten test yarın yine yapıcam yarın adete 2 gün kalmış olacak inşallah dahada koyulasır :) hastanede yaptırırsam illa muayene olmam gerekiyor mu yani doktor yanına gitmem gerekiyor mu? Burda randevusuz muayene olamıyoruz çünkü. Bi test içinde randevuya gerek var mı bilmiyorum sadece laboratuvardan halledemez miyim acaba
3üde ilk idrarla bakalım yarın sabahta yapıcam koyulaşmış olur inşallah ama işte markası herkesi yanıltmış onun için korkuyorum. Geride diyorum 2 tane yaptım olmasa 2sindede cıkmazdıbence yarın ilk idrarınla yap
daha da belirginse hamilesin demektir
canım başkalarınınki bozuk çıktı diye seninkilerin de bozuk olacağı anlamına gelmez3üde ilk idrarla bakalım yarın sabahta yapıcam koyulaşmış olur inşallah ama işte markası herkesi yanıltmış onun için korkuyorum. Geride diyorum 2 tane yaptım olmasa 2sindede cıkmazdı
hamilelerde köpüğü üstte kalmıyor, kola gibi köpürüp kaptan taşıyorHer ne kadar çamaşır suyu testi yanıltsada herkesi yinede bende yaptım ve köpürdü köpüğüde üstünde kaldı
Evet haklısınız aslında bebetime ile dığru sonuc alanda varcanım başkalarınınki bozuk çıktı diye seninkilerin de bozuk olacağı anlamına gelmez
zaten bozuk test pozitif göstermez, böyle pembe çizgileri kaymış dağılmış olur
Benimki bira köpüğü gibi olduhamilelerde köpüğü üstte kalmıyor, kola gibi köpürüp kaptan taşıyor
İnşallah sonuç doğrudur. Haftasonuna doğru gidebilirim sanırım kan testine. Ama çıkmaz diye korkuyorum kan testindenCanım bu silik çizgi çıkanların bazıları bozukta olabiliyor malesef bnm Başıma geldi 3 test Yaptım bir tanesi erken olanlardandı hepsi silik çıktı kan verdim ve negatif çıkmıştı şimdiki gebeliğimi transferin 8. Günü'nde digital gebelik testinde yes yazısını görerek öğrenmiştim onlar daha Güvenilir hastahaneye gitme şansın yoksa digital olanlardan alabilirsin. Inş mutlu haberler verirsin
Üzme kendini canım sonuçİnşallah sonuç doğrudur. Haftasonuna doğru gidebilirim sanırım kan testine. Ama çıkmaz diye korkuyorum kan testindenümitlenmicem demiştim testleri yaparken ama ümitlenmişim bile
Amin inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Üzme kendini canım sonuç
Olumsuz çıksa bile ben öyle kaç
Kere gittim kan testlerine negatif sonucu gördüm bazıları da eşimden gizli gitmiştim. Evde sürekli testler yapardım çok şükür şimdi 15 haftalık hamileyim tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
A.s Ayy inşallah. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah hayırlı sağlıklı ahlaklı akıllı evlatlarınız olsun. Marka sorunu olmasa mutlu olucam da işte marka beni tedirgin ediyor. Ama dün yani 4 gün kala yapığım test başka markaydı. Ordan bi umut doğuyor içime. Yarın sabahta yapacağım yine bebetime ile. Dahada koyulaşmış olursa yanlış olmaz heralde. Şimdi eşime başka test alda diyemem sabahın köründe gitti 5 tane aldı bide :)S.a arkadaşım bende adetime 5 gün kala yorgan battaniye yıkarken kasığımdaki ağrıya binaen Test alıp yaptım sabah hiç umutsuzdum bende 2 senedir uğraşıyordum sonra bıraktım kendi haline. Adetime 5 gün kala yaptğım testte ilk önce silik ikinci cizgi çıktı akşamına bidaha yaptım bellim belirsizdi sonra ertesi gün tekrarladım gene silik cizgi ama daha belirgin dün artık dayanamayıp erken gebelik testi aldım bariz iki çizgiyide gördüm ama işte bu gün dayanamadım gene yaptım test normal test bu günde cizgiler baya koyu hesaplarıma göre 3 hafta 4 günlük hamileyim İnşallah.. Allah sanada nasip etsin ama marka konusunda benimde kullandığımın biri sanırm oydu Muhtemelen sende hamilesindir şimdiden Allah Analı Babalı büyütsün beeğini inallah sağlıcakla Kal ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?