Hayırlı olsun canim adetin gecti mi benim bata 3 gün var test yaptim negatif çıktı senin konunu görünce merak ettimBeta HCG 109 çıktı.Umut olsun idrar negatif çıkanlara :)
Bat günü mü negatifti canim? Yoksa günün geçtikten sonrada negatif mi çıktı? Hayırlı olsun insaallah sağlıkla sonuçlanır.Beta HCG 109 çıktı.Umut olsun idrar negatif çıkanlara :)
Banada umut oldun. Peki ne zaman yapmıştın testiBeta HCG 109 çıktı.Umut olsun idrar negatif çıkanlara :)
Teşekkür ederim Canım erken yapmışsın sen de umudunu kesme :)Hayırlı olsun canim adetin gecti mi benim bata 3 gün var test yaptim negatif çıktı senin konunu görünce merak ettim
Ay valla umut oldun bana :):) belirtin neydi peki canimTeşekkür ederim Canım erken yapmışsın sen de umudunu kesme :)
Göğüs hassasiyeti,sık idrar,şeffaf akıntı,üşüme..Ay valla umut oldun bana :):) belirtin neydi peki canim
Sağol canim inşallah sağlıkla kucagina alırsın bebişiniGöğüs hassasiyeti,sık idrar,şeffaf akıntı,üşüme..
Valla banada umut oldun da canim ilac kullanmismiydin klomen felanİsteyen herkes umarım tez Zamanda alır güzel haberler
caniimmm çoookk sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBeta HCG 109 çıktı.Umut olsun idrar negatif çıkanlara :)
Hayır daha bu ay karar vermiştik çocuk için,kısmet..Valla banada umut oldun da canim ilac kullanmismiydin klomen felan
Amiiinnn çok teşekkür ederimcaniimmm çoookk sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ya benimde negatif cikti ama yarin adet olmazsam kan versem mi diyorum calisiyorum bi bos günüm yarin cok kararsizjm teste silik bile ciksa gidecegim de yok o kadar net kiHayır daha bu ay karar vermiştik çocuk için,kısmet..
Ya benimde negatif cikti ama yarin adet olmazsam kan versem mi diyorum calisiyorum bi bos günüm yarin cok kararsizjm teste silik bile ciksa gidecegim de yok o kadar net ki
Ben yine ben karşına ciktim :)))Rahim filmi çektiren var mı acaba
Normalde stresli degildim bu ay ama adetim yaklasinca oldumBen de göremedim silik çizgiyi,saatler sonra kuruyunca çıkıyordu sadece :)ben de çalışıyorum Canım acilde verdim kanı,birkaç gün bekleyebilirsen bekle,çok stres yaptıysan bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?