Nasıl umut verici bir konudur bu rabbim bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin bizlerede umut oldunuz darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bir sorum olacak idrar testinizin markası neydi
Çok çok mutlu oldum, bir anda umutlarım yeşerdi sanki :) allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim eğer mümkünse testinin resmini paylaşır mısın
Ben de göremedim silik çizgiyi,saatler sonra kuruyunca çıkıyordu sadece :)ben de çalışıyorum Canım acilde verdim kanı,birkaç gün bekleyebilirsen bekle,çok stres yaptıysan bekleme
Nasıl umut verici bir konudur bu rabbim bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin bizlerede umut oldunuz darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bir sorum olacak idrar testinizin markası neydi
Çok çok mutlu oldum, bir anda umutlarım yeşerdi sanki :) allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim eğer mümkünse testinin resmini paylaşır mısın
Amin Canım sağol,testleri hep attım negatif olunca,bi konuda paylaşmıştım 7-8 saat sonra çıkan çizgiyi ama dikkate alma demişti herkes,üzerinde de öyle yazıyor zaten
Kuzenimde negatif cikti diye cope atmıştı. Ertesi gun bakmis çiZgi belli belirsiz cok silik. Kurudugu icin fln heralde demis. Bende duyunca dedim.bidaha yap hemen bu pozitif olabilir. Gercektende ertesi gun degeri 134 çıktı