- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Sistit olmussun, bol bol su ic ve hemen acile git, bir igne ile hemen geciyor ama evde kalirsan kan gelene kadar tuvalette kaliyorsun, ben defalarca yasadim,cok kotu birsey, cok gecmis olsunCanım acıyor. Sürekli tuvaletin varmış hissi ile koşma ama sızı eşliğinde gelen iki damla
Aslında eskiden hiç böyle bir derdim yoktu. Bir kaç ay evvel ilk kez bu başladı ardından çok beter bir sancı ile acillik oldum. Idrarda kan vardı. Ardından böbrekte pirinç büyüklüğünde taş çıktı.
Pek su icmememin tek zararı kiloyken bu çıktı küçücük taş ağrıdan ölüyorum gibi bir his veriyordu.
Artık su içmeye gayret ediyorum. Evet hala istenilen miktarda değil farkındayım. Çok zorlasam da günde 2 litreyi aşmiyorumdur.
Uykudan uyaninca daha iyiyim ama gün içinde bu haldeyim..
Ilaclari bırakalı 3 hafta oldu sadece.
Artık hep böyle ilaç alıp alıp mi rahatlayacagim. Bundan ilaçsız kurtulma yolları yok mudur kızlar?
Vardır tabi ki ama yine de doktora gitmen gerekiyor.Tedavide eksik bişeyler var ki hala acı çekiyorsun.
Normal değil.
Çok geçmiş olsun.
bir demet maydonuzu kaynat buharına otur..
geçmiş olsun..
Sistit olmussun, bol bol su ic ve hemen acile git, bir igne ile hemen geciyor ama evde kalirsan kan gelene kadar tuvalette kaliyorsun, ben defalarca yasadim,cok kotu birsey, cok gecmis olsun
Sogan suyu ic
Benmde ara ara yoklar 2 sene oldu o kadar ilac kullandim ama yok gecmiyo tam olarak ayaklarini sicak tutacaksin ic camasirin pamuklu olacak birde eline pet siseyi al bol bol su ic
Taşı düşürmek istiyorsan bol su ve hoplayıp zıpla çık koltuktan atla mesela canım :)
Maalesef olunca zor geciyor, olmadan onlem almak gerekiyor, havuza gidiyorsaniz oradan gecebilir, az su icmek de sebep oluyor, dikkat etmek gerek, bir de sanirim D vitamini eksikligi de cok sık idrar yolu enfeksiyonu yapiyormus.Iki kez gittim ikisinde de çeşitli ilaçlar ve bol su dendi başka bir şey yok.
Bitki sifalarina yönelmeli sanırım.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Bu denenebilir bir şey sağolun..
Çok teşekkür ederim. Her seferinde acile gitmek yerine kendi kendime bir rahatlama yolu bulmak amacım aslında bıktım çünkü
Ay bana maydonoz suyu deme bi kere detoks yapcam diye aç karnına iş yerinde içtim. Et yasak hep sebze yiyip içmem gerek ya. Detoks senin neyine gerizekalı 46 kilo bi şeysin demi, benim başım bir dönmeye başladı ayakta duramadım. Aman tansiyon düşüklüğü olanlar dikkat etsin en azından tuzlu ayranla filan dengelesin hemen.Taşı bilmiyorum ama ibrahim saraçoğlu'nun maydonoz kürü var ben bir ara yapmıştım rahatlatmıştı.
Ama tansiyonuna dikkat et, benimki normalde de düşük daha da düşürmüştü.
Hakkaten detox senin neyine yaa 46 kiloylaAy bana maydonoz suyu deme bi kere detoks yapcam diye aç karnına iş yerinde içtim. Et yasak hep sebze yiyip içmem gerek ya. Detoks senin neyine gerizekalı 46 kilo bi şeysin demi, benim başım bir dönmeye başladı ayakta duramadım. Aman tansiyon düşüklüğü olanlar dikkat etsin en azından tuzlu ayranla filan dengelesin hemen.
Ay ne biliyim maranki çıkıp anlatmıştı vücuttaki toksinler için filan diye, benim vücudumun yüzde kaçı toksin olabilecekse nasıl etkilendiysem artık..Hakkaten detox senin neyine yaa 46 kiloyla
Şaka bir yana cidden çok iyi bir iltahap sökücü. Normalde 15 gün yapıp ara veriliyordu, ben 4 günde dünyam döndüdirek dilimin altına tuz koydum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?