İdrar yolları enfeksiyonu :(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.522
798
Canım acıyor. Sürekli tuvaletin varmış hissi ile koşma ama sızı eşliğinde gelen iki damla

Aslında eskiden hiç böyle bir derdim yoktu. Bir kaç ay evvel ilk kez bu başladı ardından çok beter bir sancı ile acillik oldum. Idrarda kan vardı. Ardından böbrekte pirinç büyüklüğünde taş çıktı.

Pek su icmememin tek zararı kiloyken bu çıktı küçücük taş ağrıdan ölüyorum gibi bir his veriyordu.

Artık su içmeye gayret ediyorum. Evet hala istenilen miktarda değil farkındayım. Çok zorlasam da günde 2 litreyi aşmiyorumdur.

Uykudan uyaninca daha iyiyim ama gün içinde bu haldeyim..

Ilaclari bırakalı 3 hafta oldu sadece.

Artık hep böyle ilaç alıp alıp mi rahatlayacagim. Bundan ilaçsız kurtulma yolları yok mudur kızlar?

Sistit olmussun, bol bol su ic ve hemen acile git, bir igne ile hemen geciyor ama evde kalirsan kan gelene kadar tuvalette kaliyorsun, ben defalarca yasadim,cok kotu birsey, cok gecmis olsun

Benmde ara ara yoklar 2 sene oldu o kadar ilac kullandim ama yok gecmiyo tam olarak ayaklarini sicak tutacaksin ic camasirin pamuklu olacak birde eline pet siseyi al bol bol su ic

Vardır tabi ki ama yine de doktora gitmen gerekiyor.Tedavide eksik bişeyler var ki hala acı çekiyorsun.
Normal değil.
Çok geçmiş olsun.

Iki kez gittim ikisinde de çeşitli ilaçlar ve bol su dendi başka bir şey yok.
Bitki sifalarina yönelmeli sanırım.
Teşekkür ederim

bir demet maydonuzu kaynat buharına otur..
geçmiş olsun..

Teşekkür ederim. Bu denenebilir bir şey sağolun..

Sistit olmussun, bol bol su ic ve hemen acile git, bir igne ile hemen geciyor ama evde kalirsan kan gelene kadar tuvalette kaliyorsun, ben defalarca yasadim,cok kotu birsey, cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim. Her seferinde acile gitmek yerine kendi kendime bir rahatlama yolu bulmak amacım aslında bıktım çünkü

Taşı bilmiyorum ama ibrahim saraçoğlu'nun maydonoz kürü var ben bir ara yapmıştım rahatlatmıştı.
Ama tansiyonuna dikkat et, benimki normalde de düşük daha da düşürmüştü.

Maalesef olunca zor geciyor, olmadan onlem almak gerekiyor, havuza gidiyorsaniz oradan gecebilir, az su icmek de sebep oluyor, dikkat etmek gerek, bir de sanirim D vitamini eksikligi de cok sık idrar yolu enfeksiyonu yapiyormus.
Surekli ayni sorundan muzdarip oldugumdan su an nasil hissettigini cok iyi anliyorum, Allah sifani versin.

ayni sey basima geldi bir gün az su icsem hemen agrilarim baslar. Kendime pipetli bir su sisesi aldim ve gün icinde yeterli miktari icebiliyorum böyleikle

Taş maalesef idrar yollarında enfeksiyona neden olur düşürmeden de bu illetten kurtulmak biraz zor.gece uyumadan önce içilen şaşe olarak satılan toz şeklinde ilaçlar var.ağrı kesici olarakta buscopan çok iyi gelebilir.çok çok geçmiş olsun.

Taşı bilmiyorum ama ibrahim saraçoğlu'nun maydonoz kürü var ben bir ara yapmıştım rahatlatmıştı.
Ama tansiyonuna dikkat et, benimki normalde de düşük daha da düşürmüştü.
Ay bana maydonoz suyu deme bi kere detoks yapcam diye aç karnına iş yerinde içtim. Et yasak hep sebze yiyip içmem gerek ya. Detoks senin neyine gerizekalı 46 kilo bi şeysin demi, benim başım bir dönmeye başladı ayakta duramadım. Aman tansiyon düşüklüğü olanlar dikkat etsin en azından tuzlu ayranla filan dengelesin hemen.

Hakkaten detox senin neyine yaa 46 kiloyla
Şaka bir yana cidden çok iyi bir iltahap sökücü. Normalde 15 gün yapıp ara veriliyordu, ben 4 günde dünyam döndü direk dilimin altına tuz koydum valla

Böbrek taşı için hibiskus bitkisinin toz hali eritiyotmuş diye okudum taşları. Sistit için de kızılcık al kuruyemişçilerden mi aktardan mı bulursun bilmiyorum

Sistit...
Baş belası insanı ağlatan bir şey.
Doktorunuz çok daha iyi bilir ama tek doz kullanımlık ilaçlar var isterseniz danışın doktora,ben de birkaç kez olmuştum ve her seferinde iyi geldi.

Hakkaten detox senin neyine yaa 46 kiloyla
Şaka bir yana cidden çok iyi bir iltahap sökücü. Normalde 15 gün yapıp ara veriliyordu, ben 4 günde dünyam döndü direk dilimin altına tuz koydum valla
Ay ne biliyim maranki çıkıp anlatmıştı vücuttaki toksinler için filan diye, benim vücudumun yüzde kaçı toksin olabilecekse nasıl etkilendiysem artık..
Ben adet görmek için kullanıyordum evet gerçekten etkili maydonoz suyu ve dere otu da aynı şekilde. Ama tok karnına ve arkasından tuzlu bir şeylerle içilse daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…