- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Pyeloseptyl adli antiseptik benim kurtarıcım
Tabi doktor verdigi icin aliyorum
Senede 3-4 kere sistit olmadan duramam :) kroniklesti.
Mutlaka su icmelisin
Cinsel iliskiden önce sen ve esin hijyene dikkat etmelisiniz
Sonrasında ise hemen mutlaka idrarini yap ozellikle bu cok önlemli
Tuvaletini tutma. Ne kadar tutarsan o kadar bakteri vs uruyor ve daha cabuk yakalanirsin
Malesef sistit geçiren kadinlar iyilesse de tekrar tekrar yakalanma riski fazlaymis
Cok gecmis olsun
Hayırlı evlat olur inşallah.ne tatlıdır simdiÇok teşekkür ederim canım. Evet 20 gün evvel doğum yaptı kardeşim. Bebek arabasını da seçtik Benetto marka çift yönlü inşallah memnun kalır. Sağolasın :)
Bende onu kullandim. Mucizevi bi ilac bu hastalik icin. Ama sanirim ilac ismi vermek yasak canim.
Ben de cok tutarimBilgiler için Sağol canım. Dikkat edeceğim artık doğrusu tuvaletimi de çok tutarım
Çabalıyorum bu çabalayan halim. Eskiden bir günü üç bardak su ile belki tamamlardim şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum en az. Yani ancak bu kadar oluyor maalesef
Çok teşekkür ederim canım. Evet 20 gün evvel doğum yaptı kardeşim. Bebek arabasını da seçtik Benetto marka çift yönlü inşallah memnun kalır. Sağolasın :)
Kalkayım da maydanoz yiyeyim bari.
Oo sizinki çok daha kötüymüs. Aman dikkat edin kendinize. Ben başıma bu geldiğinden beri çok pişmanım şu icmedigime
Hayırlı evlat olur inşallah.ne tatlıdır simdi
Bende hamilelikte çok çektim enfeksiyondan. En sonunda bir daha olmasın diye günlük 5 litre su iciyordumsuyu azalttığım an tekrarlıyordu çünkü.gece en az dört kere wcye kalkiyordum.halada 3_4 ltre su içerim.sende iç ihmal etme elinde siseyle gez
Eskina balığı taşı denediniz mi böbrek taşı için. Sorununu çözen tanidiklarim oldu denemekten zarar gelmez..
İçemiyorum ki, midemi bulandırıyor suAklıma da gelmiyor hiç su içmek. Eşimin dilinden de çok çekiyorum, su iç diye ama içemiyorum. Bir kaç kere acillik oldum böbreğim ağrıyor sandım, hep idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Mesela en son dün içmiştim su:) Aklımdayken şimdi kalkıp 1 bardak içeyim bari:)
Benim bir arkadaşım günde 5 lt. su içiyordur, elinden hiç su eksik olmaz. Sen su içmeden nasıl duruyorsun diye hem şaşırıyor hem kızıyor:))
ben bir kaç yıl önce sürekli yaşardım bunu şükür artık yok bi kere bol su içeceksin su içtikçe rahatlıyır insan emin ol ben 3 lt su içmeye zorladığımı bilirm hatta böbreğimde baya büyükmüş kıracaklardı birkaç gün sonraya randevu vermişlerdi o zamanlar fitnessa gidiyordum oryantale daha doğrusu hoplayıp zıplayıp kıvırırken taşı düşürdüm hissettim taşın idrar yollarına düşüsünü böeyle bir rahatlama hissi yok çünkü dra gittim dr nasıl düştü bu koca taş demişti yani hareket et derimbirde tekrar dr a git ilaçların rahatlatması lazım muhtemel antibiyotiğe dirençli bakteri ilacın değişmesi lazım daha kötü olabilir tekrar görünmen lazım gitmem falan deme enfeksiyon artabilir
Canım en unutmayın diye eşim suyu 1.5 litrelik siselerde alıyordu her yere koyuyordum gordukce içim.simdi alışkanlık oldu icmeyince eksikliğini hisediyorum sanada tavsiye ederimAmin canım Allah razı olsun. Valla çabalıyorum ama unutuyorum da bir türlü alışkanlık haline getiremedim.
ya birde organik elma sirkesini duymuştum pamuğa döküp silmek iyi geliyormuş yanma ve ağrı varsa teyzemin yöntemi olur ama organik olması lazım aklıma gelmişken yazayım denemiştim bende etkili olmuştu çok illet bişey ya
aktarda vardır belki teyzem kendi yapıyor onu sulandırmak gerekiyor ama direk kullanmaOrganik nerden bulabilirim acaba. Çay ağacı yağı da dediler yarın onu da alacağım.
Ben bunları stok yapsam iyi olacak. Artık
Hep benimle bu hastalık sanırım
Ben sadece turşu veya kızartma yediğim zaman üstüne 2-3 bardak su içiyorum. Bu yoldan gitsek belki işe yarar:) Bir de mümkün olduğunca sofrada maydonoz bulunduruyorum, yemek yerken salata niyetine yiyorum, belki onun faydasıyla 6-7 aydır rahatsızlanmadım şükür. Sık sık maydonoz tüketmeni tavsiye ederim:)Amin canım Allah razı olsun. Valla çabalıyorum ama unutuyorum da bir türlü alışkanlık haline getiremedim.
Ilk kez duydum onu da bir araştırayim madem Teşekkürler.
Evet faydası çok cidden.
Düzenli su tuketsek sağlığımız için çok iyi olacak ama bir gün 2 litre isem ertesi gün 1 litrede kalabiliyorumağrım başlayınca yine özeniyorum geçince yine sallama
Ay çok geçmiş olsun bende de vardı bir dönem yani aşırı su içtim diye mi geçti bilmiyorum ama çok zor Allah yardımcın olsun
Ben sadece turşu veya kızartma yediğim zaman üstüne 2-3 bardak su içiyorum. Bu yoldan gitsek belki işe yarar:) Bir de mümkün olduğunca sofrada maydonoz bulunduruyorum, yemek yerken salata niyetine yiyorum, belki onun faydasıyla 6-7 aydır rahatsızlanmadım şükür. Sık sık maydonoz tüketmeni tavsiye ederim:)
Aslında su içmek için bir alternatif daha var. Suyun içine limon sıkıp içmek belki su içme isteğini artırabilir. Denemekte fayda var:)
Ben çok ileri sistit hastasıyım, arada fena ataklarım oluyor ölüyorum sanıyordum bi kez öyle feci. Evlilikle birlikte enfeksiyonum azdı, kanlı olmaya başladı ne antibiyotik kullandıysam da kökten geçirmedi. Sadece çok su içmek işe yarıyor bende bi de 4 saate bir çişe oturmak(arada100 defa yapsam da)
Eşin dışarıdaki tuvaletlerden mikrop bulaştırıyor olabilir bizim öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?