idrarda gebelik testi yapan arkadaşlar

arkadaşlar ben idrar testini yaptım 1 gün gecikmişti 23 olmam lazım olmadım negatif çıktı bazı arkadaşlar 1 hafta geciktigi zaman çıkabiliyomuş bazılarında çok sabırsızım yaa ama normalde bazen böle gecikebiliyorrr yoksa gene hüsrana mı ugrayacam yazarım ben size benim için dua edin arkadaşlar

merhaba kızlar dün testi yaptığımda sadece 1 günlük gecikmem vardı ve çok net olarak çift çizgiyi gördüm. Testte yanlış olabilir diyerek tekrarladım ve başka marka kullandım onda da çift çizgiyi gördüm. Belki de döllenme zamanından kaynaklanıyor olabilir ama özellikle test kitleri sağlıklı sonucu 5 günlük gecikmenin sonucunda veriyor

bende her ay adetim geçer geçmez test yapıyordum sonucu olumsuz görünce hüsrana uğruyordum bu ay hiç stres yapmadan ve keyifle geçirdim yumurtlama dönemimi ve şuan adetim 14 gün geçmiş vaziyette :) test önümde ama yapmak için akşam eşimin gelmesini bekliyorum çok istiyoruz ne olur dua edin bizim için bu sefer o ikinci çizgiyi görelim :)

inşaallah hamilesindir ALLAH gönlüne göre versin

Ben testi, reglime 4 gün kala yaptım, hafif silik bir ikinci çizgi çıktı.
Ertesi sabah ilk idrarımla yapınca daha koyulaştığını görmüştüm.

İyi şanslar!

merhaba bnmde adetim 2 gün geçti test aldım ama yapmaya korkuyorum ya hamile değilsem diye. bende uykusuz yorgun hissetme karın ağrıları çok oluyor sizce testi şimdi yapsam mı

arkadaşlar sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı çok mutlu oldum hemen doktora gittim doktorla konuştuktan sonra bütün sevincim yok oldu nedenöi doktor adet günümün kaç gün geçtiğini sordu 2 gün dedim güldü hamile değilsindir testler yanıltabilir dedi moralim çok bozuldu bakalım kan testinin sonucunu yarın alıcam ne olur dua edinde hamile olayım çok isityoruz eşimle sağlıklı bi bebeğimizin olmasıını...

canım inşallah hamilesindir ben ilk hamileligimde tam adet gunumden br gun sonra test yapmıştım sonuç pozitif çıkmıştı yani iki çzigide kırmızı olmuştu bende hemn doktora gittim ve bir aylık hamileymişim inşlallah sende öylesindir allah gönlüne göre versin bende ayın 17 sibi bekliyorum inşllah bende ikinci kez anne olurum...dualarınız bekliyorum ve eşime babalar gunu hediyesi olarak bi çocuk vermek istiyorum...

Negatif çıksaydı yanıltabilirdi ama pozitif çıktığı için yanıltma ihtimali zor canım
Ben hamileliğimde ( Bebeğin kalp atışını duyamadığımız için 9. haftada krtaj oldum)
iki gün geçmişti adetim test aldım ikinci çizgi çok silik çıktı gittim kan testi yaptırdım hamileydim
Sadece dua et dış gebelik filan tarzı sorunlar olmasın :)
Tebrik ederim ayrıcada

slm kızlar ne olur bana yardım edin biraz önce test yaptım adetime 1-2 gün var gecmeden kuşkulandım yapmak istedim . ikinci çizgi resmen cıktı yaa hamile miyim ya cok merak ediyorum erken yaptığım icin şüpeliyim ne yapcağımı bilmiyorum ne olur yardım edin

hayırlı olsun hamilesin. Negatifte yanılıyor bu testler ama pozitifte yanılanını hiç duymadım. beta hcg idranına geçmişki ikinci çizgi çıkmış işte. Benimde bir gün kala çıkmıştı şimdi kızım 2 yaşında

benımde 2 gun kala koyu cıft cızgı cıkmıstı hamıleydım ama dusuk yaptım betanın cok dusuk olmaması lazım bence hamılesın tatlım kan wer en azından bılgın olur na gore dıkkat edersın belırtın warmı

cok saol canım inş hamileyimdir ikinci cizgi hemen cıktı ama cok koyu değil cok silikte değil eşimin işten gelmesini bekliyorum olmazsa kan tahlili yaptırım ya da adet gününe kadar bekleyim diyorum bilmiyorum cok korkuyorum aynen bende düşük felan olur diye allah yardım cımız olsun sana da gecmiş olsun canımallah bir daha yaşatmasın aynı acıyı

belirtimde canım acayip kasık ve karın ağrısı nasıl anlatayım böyle ara ara grap giriyor gögüslerim ağrıyor özellikte sol gögsüm hafif mide bulantısı o kadar.... ama kasık ve karın ağrım cok oluyor o yüzden şüpelendim test yaptım gündüzcüm ...

cok saolcanım inş yaaa dua et ne olur bir şey olmasın cok koyu cıkmadı ama hemen cıktı ikinci cizgi baya belirgin pembe inş hamileyimdim şu anda icim icime sığmıyor bir yandan da korkuyorum :18:

bence kesın hamılesın onceden yanı benımde hemen cıkmıstı bekleme ozele gıt en azından tedbır alırsın guzel dusun guzel olsun ben hep ya duserse doktora sunu werın ılac warmı werebılecegınız ya duserse dıye tedırgındım dustu malesef rahat ol amagıt doktora benımde kasıklarım agrımıstı cok ıns hayırlı haberının wer nekadar olmustu deneyelı senın

inş yinede korkuyorum adet tarihim yarın bugün tekrarladım testi yine cift cizgi cıktı bir kac gün sonra tekrarlıcam dedigin gibi bende de tedirginlik var ama beklicem biraz daha inş kısmet olursa haftaya kan testi yaptırmak istiyorum en azından adetim 1-2 gün gecsin hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…