bende her ay adetim geçer geçmez test yapıyordum sonucu olumsuz görünce hüsrana uğruyordum bu ay hiç stres yapmadan ve keyifle geçirdim yumurtlama dönemimi ve şuan adetim 14 gün geçmiş vaziyette :) test önümde ama yapmak için akşam eşimin gelmesini bekliyorum çok istiyoruz ne olur dua edin bizim için bu sefer o ikinci çizgiyi görelim :)
Ben testi, reglime 4 gün kala yaptım, hafif silik bir ikinci çizgi çıktı.
Ertesi sabah ilk idrarımla yapınca daha koyulaştığını görmüştüm.
İyi şanslar!
arkadaşlar sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı çok mutlu oldum hemen doktora gittim doktorla konuştuktan sonra bütün sevincim yok oldu nedenöi doktor adet günümün kaç gün geçtiğini sordu 2 gün dedim güldü hamile değilsindir testler yanıltabilir dedi moralim çok bozuldu bakalım kan testinin sonucunu yarın alıcam ne olur dua edinde hamile olayım çok isityoruz eşimle sağlıklı bi bebeğimizin olmasıını...
arkadaşlar sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı çok mutlu oldum hemen doktora gittim doktorla konuştuktan sonra bütün sevincim yok oldu nedenöi doktor adet günümün kaç gün geçtiğini sordu 2 gün dedim güldü hamile değilsindir testler yanıltabilir dedi moralim çok bozuldu bakalım kan testinin sonucunu yarın alıcam ne olur dua edinde hamile olayım çok isityoruz eşimle sağlıklı bi bebeğimizin olmasıını...
slm kızlar ne olur bana yardım edin biraz önce test yaptım adetime 1-2 gün var gecmeden kuşkulandım yapmak istedim . ikinci çizgi resmen cıktı yaa hamile miyim ya cok merak ediyorum erken yaptığım icin şüpeliyim ne yapcağımı bilmiyorum ne olur yardım edin
benımde 2 gun kala koyu cıft cızgı cıkmıstı hamıleydım ama dusuk yaptım betanın cok dusuk olmaması lazım bence hamılesın tatlım kan wer en azından bılgın olur na gore dıkkat edersın belırtın warmı
hayırlı olsun hamilesin. Negatifte yanılıyor bu testler ama pozitifte yanılanını hiç duymadım. beta hcg idranına geçmişki ikinci çizgi çıkmış işte. Benimde bir gün kala çıkmıştı şimdi kızım 2 yaşında
bence kesın hamılesın onceden yanı benımde hemen cıkmıstı bekleme ozele gıt en azından tedbır alırsın guzel dusun guzel olsun ben hep ya duserse doktora sunu werın ılac warmı werebılecegınız ya duserse dıye tedırgındım dustu malesef rahat ol amagıt doktora benımde kasıklarım agrımıstı cok ıns hayırlı haberının wer nekadar olmustu deneyelı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?