idrarda gebelik testi yapan arkadaşlar

Kan testiyaotirdin mi sonuç nedir

arkadaşlar idrarda gebelik testi regliden kaç gün sonra belli olur.ikinci çizgi hafif belli oluyor diyolar,bu kaçıncı günlerde çıkıyor?
benimki 4+3de çok net 2 çizgi belli olmuştu. ertesi gün beta hcg değerlerim de çok yüksek çıktı.

Kızlar merhaba hesaplarıma göre 4 hafta 1 gnlk hamıleyım ama idrarda test yapsam cıkarmı yardımcı olun lutfenn
Hesabın doğruysa çıkar canım ama geç döllenme ihtimaline karşı üzülmemek için gecikmeyi beklemek en mantıklısı ben şahsen bi daha 10 gün gecikmeden test yapmam yasakladım kendime :)

Kızlar 12 gün geciktim 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. 1 tane daha aldım onu da sabah ilk idrarla mi yapsam kesin verir mi sonuç? Hiç bu kadar gecikmedim olucak gibi de hissetmiyorum

Kızlar 12 gün geciktim 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. 1 tane daha aldım onu da sabah ilk idrarla mi yapsam kesin verir mi sonuç? Hiç bu kadar gecikmedim olucak gibi de hissetmiyorum
Bu kadar gecikmede sabah akşam fark etmez, kesin sonuç verir. Başka bir nedeni olmalı gecikmenin. Bence daha test yapma, gecikme devam ederse doktora gidersin. O kan testi ister zaten.

Kozlar merhabalar adete 4 gün kala testim böyle sizce varmı Nebil çok çok istiyoruz

Eklentiler

• 9B928A3E-64AE-4CE7-A49C-1683AB604CA8.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 1.092
Bende birşey sormak istiyorum kafam çok karışık internetten laboquick marka ovülasyon testleri almıştım 2 adette gebelik testi gönderdiler dış poşetleri aynı hepsini farkında olmadan bir torba içine koydum adetin 5.günü testlere başladım arasına gebelik testide karıştığı için 13.gün onu yapmışım ertesi günü yaptığım ovulasyonları sırasıyla tarihe göre sıralarken şok oldum hepsinde lh yazarken birtanesi hcg yazıyordu bayağ ikinci çizgi belliydi ama ertesi günü gördüm akşama 1tanede farklı marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 19 günde yada 21 günde bir adet olurum düzensiz biraz adetime 5 gün var daha resmi ekliyorum kafam çok karışık birinde var diğerinde yok.

Kimisi başında oluyor kimisi sonuna doğru o yüzden gebelik testi batısında geç veriyor benimde şuan sabah bulantısı arttı cok halsizim çok acıkıyorum göğüste hassasiyet var ama hany testte çıkmaz diye yapmıyorum

arkadaşlar idrarda gebelik testi regliden kaç gün sonra belli olur.ikinci çizgi hafif belli oluyor diyolar,bu kaçıncı günlerde çıkıyor?
Canım ben 3 Gün gecikmeyle yaptım pozitif olduğunu gördüm. Sanırım bünyeden bünyeye fark ediyor ama net kesin sonuçlar 7. Gün belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…