idrarda gebelik testiyle mujde alanlar neolur yardimci olun bana

BUCANKA1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
118
9
38
Ankara
Arkadaslar bir yildir yolunu gozluyorum her ay hayal kirikligi ile mahvoluyorum.bu ay adetime 4gun varken anormallikler hissettim bunyemde aksama dogru idrar testi aldim sonuc negatif ama saatler sonra böle silik pembe gibi bisey belirmis.goz yanilmasimi bilemedim ama sayisini unuttum onlarca gebelik testi yaptim bir yilda ilk defa bole silik gibi belirdi ama saatler sonra hemde 4gun var adetime.biliyorum dusuk bi ihtimal ama bole olup sonrasinda hamile mujdesini alan varmi arkadaslar ne olur bi umit verin.cok uzuluyorum

canım dört gün önceden çıkmaz ki,adetinin üstünden dört beş gün geçmesi gerekiyor

sonradan bayaa netleşti ikinci çizgi :18: böle olup sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı acaba aranızda netten baktım olan var ama ben burda varsa bişeyler sormak istiyorum

sonradan bayaa netleşti ikinci çizgi :18: böle olup sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı acaba aranızda netten baktım olan var ama ben burda varsa bişeyler sormak istiyorum

başka bir markadan test yapın derim bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…