Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testleriniz kaç dakikada pozitif oldu. Ve görsel atar mısınız? Burada böyle durumlar okuduk çokça. Kanda daha sonra görünen arkadaşlar olduHerkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?
Kan en doğru sonucu verir. Testiniz hatalı. Farklı idrar testi ile de deneyebilirsinizHerkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?
Tekrar yaptım ve pozitif çıktı sağlık ocağına tekrar kan verdim yarın sonuçlar çıkar inşallahKan en doğru sonucu verir. Testiniz hatalı. Farklı idrar testi ile de deneyebilirsiniz
Yaptığım gibi hafif toz pembe çizgi çıktı ikisinde de sonra renkler koyulaştı iyice belirgin olduTestleriniz kaç dakikada pozitif oldu. Ve görsel atar mısınız? Burada böyle durumlar okuduk çokça. Kanda daha sonra görünen arkadaşlar oldu
Umarım bir yanlışlık olmuşturkan testi kesindir![]()
Bu kaset test hassasiyeti düşük bunda bile çizgi çıktıysa kanda da çıkması lazımYaptığım gibi hafif toz pembe çizgi çıktı ikisinde de sonra renkler koyulaştı iyice belirgin oldu
İşte en son erken gebelik testi yaptım dün gece markası predictor bu test negatif çıktı ama hala adet olmadım ve miğde bulantısı, bel ağrısı var olabilir mi acaba yaBu kaset test hassasiyeti düşük bunda bile çizgi çıktıysa kanda da çıkması lazım
Kanda yok predictorun hassasiyeti çok yüksek onda da çıkmadıysa olmayabilir bunkadet testleri aynı yerden mi aldını? Bozuk olabilir mi acaba? İçiniz rahat etmesi için tekrar kan verin istersenizİşte en son erken gebelik testi yaptım dün gece markası predictor bu test negatif çıktı ama hala adet olmadım ve miğde bulantısı, bel ağrısı var olabilir mi acaba ya
Dün dayanamadım acilde yaptırdım gebelik testi ama e nabıza düşmedi değeri göremedim bu sabah tekrar verdim kan yarın net bir şekilde belli olur benceBaşka bir yerde kan verin bence. Kan değeriniz ne çıktı peki
Farklı yerlerden aldım ve farklı idrarlarla denedim kaset testi sabah yaptım predictoru gece yaptım fark eder mi ki zamanlaması bilemiyorum kan verdim tekrar yarın öğleden sonra çıkar sonuç netleşir o zamanKanda yok predictorun hassasiyeti çok yüksek onda da çıkmadıysa olmayabilir bunkadet testleri aynı yerden mi aldını? Bozuk olabilir mi acaba? İçiniz rahat etmesi için tekrar kan verin isterseniz
Gece gündüz çok fark etmez varsa çıkıyor siz kan sonucunuzu bekleyin öyleyse. Umarım güzle haberler alırsınızFarklı yerlerden aldım ve farklı idrarlarla denedim kaset testi sabah yaptım predictoru gece yaptım fark eder mi ki zamanlaması bilemiyorum kan verdim tekrar yarın öğleden sonra çıkar sonuç netleşir o zaman
Umarım güzel haber alırım 1 senedir hamile kalamıyorumGece gündüz çok fark etmez varsa çıkıyor siz kan sonucunuzu bekleyin öyleyse. Umarım güzle haberler alırsınız![]()
Bence var gebelik. Değer belki düşüktür negatif denmiştir. Yarın belli olur inşallahFarklı yerlerden aldım ve farklı idrarlarla denedim kaset testi sabah yaptım predictoru gece yaptım fark eder mi ki zamanlaması bilemiyorum kan verdim tekrar yarın öğleden sonra çıkar sonuç netleşir o zaman
İnşallah vardır uzun zamandır istiyorumBence var gebelik. Değer belki düşüktür negatif denmiştir. Yarın belli olur inşallah
Kaset testler mi sahte?Bu testler sahte çıkabiliyor benim kıpkırmızı çıkmasına rağmen negatifti. Eşim yaptı deneme amaçlı onun bile pozitif çıktı bu test düşünün