İdrarda pozitif kanda negatif gebelik testi

Yagmurglr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
34
1
1
Herkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?

Kaset testler mi sahte?
Evet bu testler sahte çıkabiliyor maalesef. Kan testinizi referans alın. Umarım hamilesinizdir ama ben bu testler yüzünden test yapmayı bıraktım bakın kendi testlerimi ekliyorum aşağı

Eklentiler

• IMG_1283.webp
    IMG_1283.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 228
Kızlar bende 2 gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugün de kan testi verdim 0.1 çıktı reglime de daha 8 gün var acaba çok erken olduğu için mi çıkmadı yoksa hamilelik yok mu sizce 🥺

Herkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?
merak ettim bu arada hamile miymişsiniz aynı durumu bende yaşıyorum bende iki test yaptım çok net iki çizgiydi 30 saniye içinde belirdi ama kan verdim negatif çıktı ilk verdiğim kanda değer 0.12 simdi 1.0 betada artış var ama yine de negatif değer içerisinde ve adet gecikmesi de yaşamadım daha adetime 2 gün var

merak ettim bu arada hamile miymişsiniz aynı durumu bende yaşıyorum bende iki test yaptım çok net iki çizgiydi 30 saniye içinde belirdi ama kan verdim negatif çıktı ilk verdiğim kanda değer 0.12 simdi 1.0 betada artış var ama yine de negatif değer içerisinde ve adet gecikmesi de yaşamadım daha adetime 2 gün var
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Back
X