Evet bu testler sahte çıkabiliyor maalesef. Kan testinizi referans alın. Umarım hamilesinizdir ama ben bu testler yüzünden test yapmayı bıraktım bakın kendi testlerimi ekliyorum aşağıKaset testler mi sahte?
Bende aylardır test yapıyorum ilk defa iki çizgi çıktı umutlanmıştım hayırlısı olsun bakalımEvet bu testler sahte çıkabiliyor maalesef. Kan testinizi referans alın. Umarım hamilesinizdir ama ben bu testler yüzünden test yapmayı bıraktım bakın kendi testlerimi ekliyorum aşağı
Böyle ama herkes negatif dedi ilk defa değerim yüksek çıktı normalde hep 0.2 çıkar anlamadımSonucunuz belli oldu mu?
0 altındaki değer oynayabiliyor ama maalesef negatif evet. Şuan için gebelik yok görünüyorBöyle ama herkes negatif dedi ilk defa değerim yüksek çıktı normalde hep 0.2 çıkar anlamadım
Kaset test bozuktur beyaz kaldıysa görsel atar mısın?Kızlar bana da cevap verin lütfen kaset test t çizgi beyaz kaldı ama belirgin bi şekilde beyaz bozuk olabilir mi yada öyle oluyormu daha önce hiç böyle çıkmamıştı
Herkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?
5. Gün bugün ama negatif kan değerlerim hala adet olmadımNormalde önce kanda sonra idrarda çıkması gerek ama inşaAllah sizde farklıdır ve pozitife döner.
Kaç gün geciktiniz?
Benimde bir kere böyle olmuştu herkes test bozuk dedi tekrar yaptım büyük ihtimalle sana da aynısı diyeceklerBu şekilde
Sonra sonuç ne çıktı acabaBenimde bir kere böyle olmuştu herkes test bozuk dedi tekrar yaptım büyük ihtimalle sana da aynısı diyecek
Benim sonucum negatif çıktı bu ayda denedim idrarda pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı karışık ya ben artık testlere güvenmiyorumSonra sonuç ne çıktı acaba
Ben letu+ çatlatma iğnesi oldum 11.gün bugünBenim sonucum negatif çıktı bu ayda denedim idrarda pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı karışık ya ben artık testlere güvenmiyorum
merak ettim bu arada hamile miymişsiniz aynı durumu bende yaşıyorum bende iki test yaptım çok net iki çizgiydi 30 saniye içinde belirdi ama kan verdim negatif çıktı ilk verdiğim kanda değer 0.12 simdi 1.0 betada artış var ama yine de negatif değer içerisinde ve adet gecikmesi de yaşamadım daha adetime 2 gün varHerkese Merhaba!
Dün iki tane gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı hemen kan vermeye gittim kan sonucum negatif çıktı böyle olupta hamile olan var mı?
Merhaba sonucunuz ne oldu acabamerak ettim bu arada hamile miymişsiniz aynı durumu bende yaşıyorum bende iki test yaptım çok net iki çizgiydi 30 saniye içinde belirdi ama kan verdim negatif çıktı ilk verdiğim kanda değer 0.12 simdi 1.0 betada artış var ama yine de negatif değer içerisinde ve adet gecikmesi de yaşamadım daha adetime 2 gün var
merhaba hamileymisim ilk kan testinde cıkmadi ikincide cıktı ultrasonda da gözüktü 6 haftalıkmısMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?