idrarda silik çizgi

canım benım çok tsk edıyorum ıhsallah katlanır
herzaman dualarımdasınız rabbım herkese hayırlı haberler nasıp etsın ıhsallah

yok canım c.tesıye kadar yapmıcam eşimle gıdıp yaptırıcaz amerıkanda
ıhsallah yukselır canım evet bana bıraz duşuk geldı deger

ay canım çok sevındım degerın yukselmesıne ıhsallah benımde degerım artar

inşallah canım benim inşallah dua ediyorum hepimiz için bütün anne adayları için inşallah rabbim herşeyin en güzelini en güzel zamanda verir:Saruboceq::CüvCüv:

slm kizlarr simdi hepimiz icin dua ettim allah kabul etsin simdi sizlere sunu yazicam 99 kere el-muhyiy okuyun vee ardindan 7 kere el vahhab soyleyin daha sonra da allah duanizi kabul etsinn

canım gebelık bölümüne bak sankı orada birine rastladım 5 küsür çıkmış değeri öyle yazıyodu bi araştır istersen ama senın için erken bence canım yükselır hadı müjdelı haberı verırsın inşallaah

ıhsallah canım ıhsallah yukselır
bıraz sonra kliniği arıcam dun benım kanı baska yerede gondermıs hemsıre ıhsallah orda yuksek cıkmıstır

oo bak olabiulirr hastaneden hastaneye degisiyorrr naz nedicemm bakkk kasintim gecti ama sabah br kalktim su gibi akintim var kotuye giden birsey yoktur dimii

acaba makınada sorunmu vrdı baska yerede gonderdı anlamadım
canım korkma bende surelı oluyordu akıntı halada devam edıyor hatta ben hep adet oldum sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…