ay Allah mı söyletti n:roflol:e tüm yazacağıma tüp yazmışım tüp le kafayı yedim galiba
Naz'cım şimdiden tebrik edeyim canım, sabırsız kız... 8. gün test mi yapılırmış..... İnşallah katlancak değerlerin canım, cumartesi tam sevinceksin.... Kendine dikkat et, öptüm....
YA NAZ CANO neden hemen esine soyluyorsun sabirsiz kiz ilk once hafta sonunu bekleseydin kantahlilinde artisina gore neyse yinede hayirlisi artikk canimmalkisalkisalkis
cunku sonunda baska seyle karsilasmani istemem okadar sevinc yasiyoruz ama senin degerin bence katlanacak
canim benim insallah degerin katlanir...rabbim güzel haberler almani nasip etsin
inşallah değerin dahada katlanacak çünkü benim ilk transferimden 1 hafta sonra bende test yapmıştım sonuç 4.59 çıkmıştı gittikçede yükselmişti inşallah birdahaki testte dahada yüksek olacak bizlerede dua etmeyi unutma
naz cım
değer 8.gün için az bile görünse de bence çok normal . 13. Gün değerin gitgite yükselecek inşallah, ama şimdi sen en azından cumartesiye kadar bekle, hergün kan tahlili ya da idrar yapma. Cumartesi yaparsan biraz daha yükseldiğini göreceksin , o zaman son test gününü beklemek daha kolay gelir insana. Mübarek kandil günü dualarımız kabul olsun, her isteyen muradına varsın inşallah.
ay canım çok sevındım degerın yukselmesıne ıhsallah benımde degerım artar
ıhsallahhh canım ıhsallah yukselır uyku tutmuyor
kiz naz stres yapmaa canim etkileyecek yoksa bebekleriniii rahat ol askim yukselecek degerinn merak etmeee
ıhsallah canım ıhsallah yukselır
bıraz sonra kliniği arıcam dun benım kanı baska yerede gondermıs hemsıre ıhsallah orda yuksek cıkmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?