idrarda silik çizgi

hadi hayırlısı canım güzel haberler alacağına inanıyorumm beni adet sancılarım çok oldu silik çizgiyi görmeme rağmen olmadı deyip üzüldüm sende benim düştüğüm hataya sakın düşme canım günün bekle üzme kendini kafanıda sorularla yorma

ne yaz biliyon mu tabii benim fikrim babacım yola çıktım geliyorum 9 ay sonra aranızda olucam inşş anneme de kendine de iyi bak sizleri çok özledm gelişim biraz geç oldu ama ne yapalım kısmat bu güneymişşş

arkadaş listeme ekledim canım tanıştığıma memnun oldum herşey gönlünce olur inş beratt kandilini de en içten dileklerimle kutlarım bana müsade

saol canım senınde kandılın mubarek olsun bende tanıstıgıma memnun oldum yardımların ıcın saol gorusuruz kendıne ıyı bak

ooooooooooooo ne güzel benim güzel arkadaşım annede oluyomuş rabbim çok büyüksün gözün aydın canım arkadaşım benim değerde yükselmiş 227 olmuş cuma tekrar test vereceğim canım işte aynı zamanda anne olacağız seninle

Ben gıdıp suprız yapmayı dusnuyorum bır kutunun ıcıne bıberon koyucam bıde ıdrar testını ve kan testı sonucunu İŞyerıne gıdıp bı arkdasına verıp ona vermedsını soylıcem ama bahcede acsın dıcem bende karsında ızlıcam bakalım ne tepkı verıcekkk

canım ya gözlerim doldu sürprizini okurken çok duygusal çok sevindim senin adına darısı bana ve tüp isteyenlere inşallah:Saruboceq::nazar:

Naz'cım şimdiden tebrik edeyim canım, sabırsız kız... 8. gün test mi yapılırmış..... ınşallah katlancak değerlerin canım, cumartesi tam sevinceksin.... Kendine dikkat et, öptüm....

YA NAZ CANO neden hemen esine soyluyorsun sabirsiz kiz ilk once hafta sonunu bekleseydin kantahlilinde artisina gore neyse yinede hayirlisi artikk canimmalkisalkisalkis

inşallah değerin dahada katlanacak çünkü benim ilk transferimden 1 hafta sonra bende test yapmıştım sonuç 4.59 çıkmıştı gittikçede yükselmişti inşallah birdahaki testte dahada yüksek olacak bizlerede dua etmeyi unutma

naz cım
değer 8.gün için az bile görünse de bence çok normal . 13. gün değerin gitgite yükselecek inşallah, ama şimdi sen en azından cumartesiye kadar bekle, hergün kan tahlili ya da idrar yapma. cumartesi yaparsan biraz daha yükseldiğini göreceksin , o zaman son test gününü beklemek daha kolay gelir insana. mübarek kandil günü dualarımız kabul olsun, her isteyen muradına varsın inşallah.

ooooooooooooo ne güzel benim güzel arkadaşım annede oluyomuş rabbim çok büyüksün gözün aydın canım arkadaşım benim değerde yükselmiş 227 olmuş cuma tekrar test vereceğim canım işte aynı zamanda anne olacağız seninle

ay canım çok sevındım degerın yukselmesıne ıhsallah benımde degerım artar

Back
X