idrarda silik çizgi

hayır naz bence düşük değil. benim de 8. gün 12'ymiş üzülmim diye bana söylememişer. lütfen sen üzülme... normal bir değer... keşke biraz daha saırlı olsaydın ama artık yapacak birşey yok. inşallah değerin 12. gün katlanır...

canım edindiğim bilgilere göre çoğul gebeliklerde erkenden silik çizgi çıkıyomuş benim 12.gün değerim 750 çıktıııı darısı sana olucak inşşş

CANIM ÇOK TSK EDERIMMM HAKLISIN ÇOK ERKEN YAPTIM AMA IDRARDA SILIK CIZGIYI GORUNCE DAYANAMADIM IHSALLAH BENIMDE YUKSELIR SENIN GIBI GUZEL BI ANNIS OLURUM BIDA NE ZAMAN YAPTIRIRIM BEN ŞİMDİ TESTİopuyorumnanaktan

Bekle canım acele etme ozaman bılıyorum cok zor beklemek ama bekle 10 gun artıgı zaman artık dersınnnn oolmaz mı

ümitsizlik yok canım sıkma canını bekle ve umutlu oll bebişlerinin senle olduğunu düşün ve onları üzmeeee

sen çok erken yapmışın biraz sabret derim moralinide sakın bozma değerin yükselecek bak görüceksinnn gebelikler de kimi zaman düşük olup birden yüksele biliyo

benimde aklımda hep acabalar vardı canım acaba ilaçalardan mı silik çıktı acaba var mı diye bu sorulara takma kafanı canım unutmaya çalış

kıslar hepınıze tsk ederım moral verdınız bana kendımı hıc uzmıcem bebegımı uzmek ıstemıyorumm eşime soylemeye gıdıcem bıraz sonra.))) benı suan evde uyuyor bılıyor

canım senın ıkız galıbaa ALLAHIM IHSALLAHH BENIMDE MINIK KUSLARIM SAGLIKLA HAYIRLA KONMUSLARDIR ANNESININ GOBUSUNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…