idrarda silik çizgi

bebis geliyor canim....sana dememismiydim...benimkide silik cikmisti...3 tane yapmistim hatta hamilesin tebrik ederim demesti hemsire...hadi hayirlisi...insallah saglikli bi sekilde..kan degerinde gelir

inşallah hamilesindir canım banada blast embriyo transferi yapıldı bugün altıncı günüm test yapmaya cesaretim yok ya çıkmasa diye birde sen transferin yapıldığı günüde sayıyormusun

bebis geliyor canim....sana dememismiydim...benimkide silik cikmisti...3 tane yapmistim hatta hamilesin tebrik ederim demesti hemsire...hadi hayirlisi...insallah saglikli bi sekilde..kan degerinde gelir

canım ıhsallahh hayırlısı ama korkuyorum ılacların etkısı olmasından okadar sılıkkı çok belli belirsiz

inşallah hamilesindir canım banada blast embriyo transferi yapıldı bugün altıncı günüm test yapmaya cesaretim yok ya çıkmasa diye birde sen transferin yapıldığı günüde sayıyormusun

saol canım ıhsallah benım bugun 7.gunum transfer gununu saymıyorumcanım
ıhsallah hamılesındır

cnm bende 7. gün yaptım çok silik çıkmıştı inş hamilesindir ama strese sokma kendini zaten az kalmış sonradan çizgi belirginleşecek merak etme

benimkide aynı öleydi eğer o çizgiyi çok silikde olsa senin dışındakilerde görüyorsa içini ferah tut aynısı bende oldu çünkü

evet canım anneme de gosterdım oda gordu ay ıhsallah canımyaaaa eşime hala soylemedım soylemıcem kan testıne kadar

evet bencede söyleme ben 9. gün kan testi yaptırdım ohss vardı çünkü erken oldu biraz o zaman çıkmıştı inş ben inanıyorum sendede çıkacak

benımde transferım ohss den dolayı ıptal olmustu dondurdular 2 embrıyo konuldu blast ıhsallah canım yaaa cuma gunu kan testı yaptırcam bende eşime oyle soyledım ama belkı persembe yaptırırımDD

tatlım benım allah razı olsun yer gök dua uzerıne zaten benım bebekler gelırse dua bebegı olacaklar a.s:Saruboceq:hep ınanarak okudum dualarımı ümidimi kesmedım rabbımden hıcbır zaman insallah allahım kabul eder.künfe yekün duasını bulamadım canım ya:1no2:

künfe yekün yaz google cıkıyor canım
amın canım benım ıhsallahhh
ben hep sureklı dua ettım ALLAHIMA YALVARDIM ELLERIMI ACIP IHSALLAH HEPIMIZ HAYIRLI HABERLER ALICAZ

benı hatırladın mı canım evet bende hamıle oldugununkanısındayım test yaptırsan daha bı rahatlarsın ama. benımde 10.gün silik çıkmıştı sana söylemıstım çogul olabılır senınde inşallah öyledır hayırlısı haberlerını beklıyoruz

hatırladım canım hatırlamazmıyım:) nasılsın
saol canım ıhsallah hamıleyımdır çok korkuyorum kımyasal gebelık olmasından ALLAHIM IHSALLAH DEGILDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…