idrarda silik çizgi

ya ne alakası var herkez estorofem kullanıyor
kaan testini yaptır öylee bacımm çok sevindimm yaa sana dua ediyodum çok srvindim sanki ben hamile oldumu öğrendim güne döndüm inan

NEBILIM PROGESTAN ALIYORUMYA BELKI ETKISI OLUR DEDİM HEMSIRE OYLE DEDİ
ÇOK SILIK CIKTIY BELLİ BELİRSİZ
SAOL CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUNopuyorumnanaktan

oyyyyyy oy oy hadi bakalım bir hamile daha rabbim yüzünü güldürsün canım ekimdede ben 2 dondurulmuşumla inşallah peşinden gelirim.canım hamişlerin duası kabul olur banada dua et canım sakın stres yapma.hemşirenin dediğine takılma burda ikinci çizgi gören herkez hamile çıkıyor gör bak hamilesiiiiiiiiiiin

Soyledinmi esine
beta suan duduktur ondan siliktir bugün yaptinda görürsün da koyü olacak ikisinide tuttun bence

Amerikan hastanesinde calisan bir doktorun websitesinde bu yaziyi buldum.insallah biraz rahatlatir seni ,catlatma ignesini yapali 10-14 gun olduysa test sonucunu ilaclar etkilemiyomus dedigine gore senin o kadar olduysa hadi gozun aydin :)))) darisi bizlerin basina...
Test neden hatalı sonuç verir?
Testin hatalı negatif sonuç vermesinin temel nedeni duyarlılığının kandaki düşük düzeydeki hCG değerlerini saptamaya yetmemesidir. Testin erken yapılması bunda en önemli faktördür. Testin bozuk ya da son kullanım tarihinin geçmiş olması da bir diğer etkendir.

Hatalı pozitif sonuçlar ise daha nadir görülür. Bu gibi durumlarda bazen idrardaki başka bir hormona (örneğin LH) çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embryo canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar.

ınfertilite tedavilerinde yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG enjeksiyonları sonrasında da hatalı pozitif sonuçlar görülebilir. Bu nedenle test son hCG enjeksiyonundan 10-14 gün sonra yapılmalıdır.

Testin hatalı pozitif sonuç vermesi oldukça nadirdir.Bu nedenle pozitif sonuç varlığında ek incelemeye gerek duyulmazken negatif olması mutlaka gebe olunmadığı anlamına gelmez

Kullanılan ilaçlar ya da enfeksiyonlar hatalı sonuçlara neden olabilir mi?
ıçinde hCG içermeyen ilaçlar hatalı sonuca neden olmaz. Kısırlık tedavisinde kullanılan yumurtlama uyarıcı ilaçlar da dahil olmak üzere hiç bir antibiyotik, ağrıkesici, doğum kontrol hapı testin hatalı sonuç vermesine neden olmaz ya da gebelik varlığında testin pozitifleşme sürecini geciktirmez. Benzer şekilde tütün ürünleri ve alkol de HPT'lerin doğru sonuç vermesini engellemez.

naz inşallah hamilesindir.
çok heyecan yaptın, sakin olmak zor biliyorum ama inşallah rabbim ikisini de nasip etmiştir. bence 7. gün çizgi az da olsa göründüyse ikisi de tutunmuş anneciğine diye düşünüyorum. hayırlı evlat versin rabbim inşallah !

kıslar yıne cok sılık cıktı ama okadar sılıkkı belli belirsiz eger olmasa o sılık cızgı hıc cıkmazdı dımı cok heyecanlandım kıslar ya eşimede demedım bırsey

herhalde olmasaydı çıkmazdı canım aayy nası duruyosun yahuu

deme birşey bence erken , isterse 8 ağ cumartesi bir kan testi yaptır, idrardan daha kesin sonuç verir,
blast olduğu için senin 10. veya 111. gününn olacak cumartesi

kıslar ben kan vermeye gıdıyorum ıdrarda sılıkde olsa cıktıysa kanda kesın cıkar ALLAHIM IHSALLAH TUTUNMUSLARDIR DUA EDIN KISLAR

naz cım çıksa bile çok az birşey çıkabilir , şimdiden söyliyim inşallah yüksek çıkar ama gene de 10 ağ beklemen gerekecek. lütfen heyecan yapma, ters birşey çıkarsa çok üzülürüm. inşallah çok yüksek bir değerin vardır :Saruboceq:

Hakkında Hayırlısı olsun nazcımmm guzel haberler ver bıze olrmu hmılesın zaten bunu bılıyoruz ama değerin düşük çıkarsa kendınıuzme olurmu çok hemde çok erken yaptırıyorsun testını inşallah değerın çok yuksek çıkarrrrr canımmmm

canım salı gunuydu degılmı transferın benımde aynı gundu yapsam cıkarmı acaba 8. gunumuz bugun hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum

nazcim haberini bekliyorum sana daha transfer yaptirmadan once beklemek cok zor demistim ve sen bekleyemedin kizz:teytey: hadi haberini verde halay cekelim

kıslar hepınıze tsk ederim guzel dualarınız ıcın
herkesın kandılı mubarek olsun ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN IHSALLAH
kan verdım sonuc 2.30 cıkıcak çok heyecanlıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…