idrarda silik çizgi

ilaçların etkısımıdır bılemem canım ama bende senın gibi 7.günü idrarda test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı hemde benım ikiz olmasına ragmen düşün artık senın 3üz falan mı acaba .benım 10.günü idrarada silik çizgi çıktı .oda silikti yanı net bile değildi.sen kan tahlılıne gitseydın bı yakın saglık ocagına orada da çıkardı bence bakalım hayırlısı canım cok heycanlısın dimi. senı çok iyi anlıyorum canım

ay canım ıhsallah kan testıne gıdıcektım erken dıye gıtmedım
2 embrıyo transfer edıldı 3 tane olabılırmıkı

canım ben 3 gün sonra yapmıştım silik çıktıı ama adetim ilk kez geçiyordu sonra 2 gün sonra sağlık ocağına gittim ordaki ebe yaptı tebrikler hamilesin dediii şimdi 1.226 grmlık bir prens var içimde Rabbim senide sevindirsinn inşş

nazcım o kadar beklıyoz yollarını bacım merasımle söylemek lazım pat dıye allah esırgesın adamın kalbıne fılan ınerkaydirigubbakcemile3

paket yap ıdrar testını kan testının soucunu da koy ıcıne ver elıne hedıye aldım sana dıye bakalım ne tepkı vercek ıs yerını yıkmayında sevıncten kaydirigubbakcemile3:lepi:

hehehehe aynen oyle yapıcam bıde bebek patıgı koyucam kutunun ıcıne şirkete gıdıp arkdasına verıcem o versın dıye ama bahcede ver dıcem bende saklanıcam orda bıyerlerde bakalım ne tepkı verıcek bıde ıcıne not yaızcam:))
allahım ıhsallah nasıp eder

ohhhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sanaaaa
inşallahh canım catlatma igneside olmadın ondanmı dicemm amaaa :)
diğer foruma ben acımm konunuuu

saol bıtanemmmmmmm progynex ıgne kullanıyorum bıde estrafem onların etkısınden olabılrmıkı
daha acma ama erken:)))

canim ya insallah hamiledirsin allahim yuzune baksin ve beklemenin mukafatini versin sana yarin erkenden bi daha yap canim
bir hafta ilacin etkisi olur diyorlar ama
sen bence bi daha yap insallah hamilesin

ya ne alakası var herkez estorofem kullanıyor
kaan testini yaptır öylee bacımm çok sevindimm yaa sana dua ediyodum çok srvindim sanki ben hamile oldumu öğrendim güne döndüm inan

nazcım hatta elıne de al bı kamera o ankı halını kaydet ızler ızler gulersınız sırnaşık şey:roflol::roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…