idrarınızı kaba koyduğunuzda birazda beklettiğinizde 5-10 dk diyelim, üstte kalıyorsa o tortular hamilelik belirtisi sayılabilir. dibe çöküyorsa değil ama şöyle bir durumda var herkeste olmayabilir rahim tabakasıda olabilir fizyolojik sıvıda olabilir yada protein kalıntısı gibi birşeyde olabilirAdetime 3-4 gün var dün test yaptım negatif çıktı ama idrarında beyaz tortular vardı hamilelik belirtilerisi mi??
Anladım 5-10dk bekleyip deneyecegim eve gidince. Tsk ederim. İlk defa dikkatimi cekti. Umudum yok ama merak ettimidrarınızı kaba koyduğunuzda birazda beklettiğinizde 5-10 dk diyelim, üstte kalıyorsa o tortular hamilelik belirtisi sayılabilir. dibe çöküyorsa değil ama şöyle bir durumda var herkeste olmayabilir rahim tabakasıda olabilir fizyolojik sıvıda olabilir yada protein kalıntısı gibi birşeyde olabilir
insan bebiş isterken herşeyi bir belirtimi acaba diye sorguluyor. kimisinde gerçekten belirti sayılabiliyor. hatta ilk hamileliklerimin 3tanesinde göğüslerde acıma dan tut ateş basması gibi belirtilere kadar yaşamıştım hoş 5-6 haftalık olunca düştüler tabi bu benim şanssızlığımdı. şimdiki hamileliğimde hiç belirti yaşamadım 3 aylık olunca az bir mide bulantısı yaşadım 3 hafta kadar sürdü oda. şimdi 5. ayıma girdim yine hiçbir belirti yok. zayıfım neredeyse göbeğimde yok denecek kadar az bebişin arada hareketi olmasa hamileliğimden bile şüphe edeceğim , o derece yani :) umarım sende tez zamanda istediğin bebişine kavuşursun.Anladım 5-10dk bekleyip deneyecegim eve gidince. Tsk ederim. İlk defa dikkatimi cekti. Umudum yok ama merak ettim
Aynen öyle acaba bu belirti mi diye her şeyi düşünüyoruz:) inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahinsan bebiş isterken herşeyi bir belirtimi acaba diye sorguluyor. kimisinde gerçekten belirti sayılabiliyor. hatta ilk hamileliklerimin 3tanesinde göğüslerde acıma dan tut ateş basması gibi belirtilere kadar yaşamıştım hoş 5-6 haftalık olunca düştüler tabi bu benim şanssızlığımdı. şimdiki hamileliğimde hiç belirti yaşamadım 3 aylık olunca az bir mide bulantısı yaşadım 3 hafta kadar sürdü oda. şimdi 5. ayıma girdim yine hiçbir belirti yok. zayıfım neredeyse göbeğimde yok denecek kadar az bebişin arada hareketi olmasa hamileliğimden bile şüphe edeceğim , o derece yani :) umarım sende tez zamanda istediğin bebişine kavuşursun.
İnş vardır ama hiç umutlanmiyorum yokmuş gibi geliyor korkuyorum test yapmayaBnmde normalde hic olmazdi idrarimda tortu gorunce bnde test yapmistim ama adetime 2 gun kala pozitif cikmisti sende biraz bekle adetin gecikince tekrarla testi
Sen yokmus gibi dusun cok umitlenme olursada surpriz olur daha guzel olurİnş vardır ama hiç umutlanmiyorum yokmuş gibi geliyor korkuyorum test yapmaya
Var mı yok mu bi kesinlesse içim rahatliycak. Kanda çıkar mı acaba 3-4 gün kala. Yumurtlama 18iydiSen yokmus gibi dusun cok umitlenme olursada surpriz olur daha guzel olur
En azindan bi 12 gun gecsin oyle yap bnce tam belli olur o zamnVar mı yok mu bi kesinlesse içim rahatliycak. Kanda çıkar mı acaba 3-4 gün kala. Yumurtlama 18iydi
Doğru en iyisi beklemek o da en zoru :)En azindan bi 12 gun gecsin oyle yap bnce tam belli olur o zamn
Dediğin gibi 5-10dk idrarı beklettikten sonra tortular yukarı cikmistiidrarınızı kaba koyduğunuzda birazda beklettiğinizde 5-10 dk diyelim, üstte kalıyorsa o tortular hamilelik belirtisi sayılabilir. dibe çöküyorsa değil ama şöyle bir durumda var herkeste olmayabilir rahim tabakasıda olabilir fizyolojik sıvıda olabilir yada protein kalıntısı gibi birşeyde olabilir
Adetin geçmiş mıydı? Ben 2 kez yaptım negatifBende evde gebelik testi yaparken kaba idrarimi alsigimda cokca beyaz tortular vardi o idrarla yaptigim test pozitif çıktı
kullandığın test markasıda önemli aslında ben laboquick kullandım hep 5 gün kala belli belirsiz çıkıyor sonrada az netleştimi kan testi yaptırıyordum. tabi ilk silik çizgi bir kaç saat sonra beliriyordu bazen. tabi bu markaya alıştım ben. hatta ovülasyon testinide almıştım onda da net çift çizgi yakalayabiliyordum. internette çok uygun fiyata oluyor adet i 1 tl bazen daha düşüğe denk geliyor. hamilelik testi de yanında verilen hediyeli olanları tercih ediyordumAdetin geçmiş mıydı? Ben 2 kez yaptım negatif
Adet gunumde hatta aksam idrariyla yapmistim testte 3 liralik ucuz bi testtiAdetin geçmiş mıydı? Ben 2 kez yaptım negatif
Benim bat 1 ağustosAdet gunumde hatta aksam idrariyla yapmistim testte 3 liralik ucuz bi testti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?