Adet gununuzde tekrarlayin testi.benim adet gunum kahverengi akintim gelmisti yerlesme kanamasiydi.yerlesme olduktan sonra beta hcg daha hizli kana karisiyo.kandaki fazlalikta idrara geçiyorBenim bat 1 ağustos
Öyle yapicam artık. Yumurtlama 18iydi. bende sadece goguste agri şişme ve idrarda tortu var.Peki belirtileriniz nasildi?Adet gununuzde tekrarlayin testi.benim adet gunum kahverengi akintim gelmisti yerlesme kanamasiydi.yerlesme olduktan sonra beta hcg daha hizli kana karisiyo.kandaki fazlalikta idrara geçiyor
Bende de var şu sıra tortu test negatif bata daha 5 gün var enfeksiyonda yok gittim muayene oldum çok akıntın var dedi ama sebebini bilemiyoruz :sÖyle yapicam artık. Yumurtlama 18iydi. bende sadece goguste agri şişme ve idrarda tortu var.Peki belirtileriniz nasildi?
İnş bebis vardır canım. Daha varmış batina. Adet gününde tekrarla testi.Ayy cnm yanlışlıkla sana cevap yazmışım çok pardon belirtiye gelince bnde de bu ay çok belirti var ama batı bekliyorum 1 haftadr adet olcakmışım gbi ağrılarım var kasık bel sırt ağrısı kesinleşsin söylerimm
Allah herkesin gönlüne gore versin5 gün kaldı bata ovulasyondn snra başladı bnde belirtiler ztn doktor 2 gün bile geçse hemen hemen geliyosun dye üstüne basarak söyledi o zamanı beklicm
Kasiklarimda agri goguslerimde hassasiyet ki bu zamana kadar hicbir adetimde göğüslerim bu kadar agrimamistir carpintim cok fazlaydi adet olacagim gunun gecesinde sabaha kadar sol taraf ayak ve boynumda bi damar atti sabaha kadar hayatimda böyle bir şey yasamadimÖyle yapicam artık. Yumurtlama 18iydi. bende sadece goguste agri şişme ve idrarda tortu var.Peki belirtileriniz nasildi?
Anladım çok tskler. Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin :)Kasiklarimda agri goguslerimde hassasiyet ki bu zamana kadar hicbir adetimde göğüslerim bu kadar agrimamistir carpintim cok fazlaydi adet olacagim gunun gecesinde sabaha kadar sol taraf ayak ve boynumda bi damar atti sabaha kadar hayatimda böyle bir şey yasamadim
rıca ederim.bende cok tesekkur ederım bizde daha cok yenıyız son adet 24 hazıran 4 bucuk haftalık falan.ıns en kısa zamanda sızde guzel haberler verırsınız:)Anladım çok tskler. Allah sag salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnş bu ay umudu kestim de kısmet bakalım :)rıca ederim.bende cok tesekkur ederım bizde daha cok yenıyız son adet 24 hazıran 4 bucuk haftalık falan.ıns en kısa zamanda sızde guzel haberler verırsınız:)
hıc bellı olmaz yaramazlar en umutsuz zamanlarımızda cıkıp gelıyolar:) hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ınsallahİnş bu ay umudu kestim de kısmet bakalım :)
Amin inş hayırlısı ne zamansa o zaman olsunhıc bellı olmaz yaramazlar en umutsuz zamanlarımızda cıkıp gelıyolar:) hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ınsallah
Canım onu ben hamile olmayan arkadaşıma yaptırdım onun da tortular vardı:) umudum gitti yani:) inş sende vardır bebisAskn89 benimde bat 31-1 canım. Bende deneyim bakalım idrara bakaym bırakaym. Bide hamile bi arkadaşım, idrarımı yapıp 2-3 saat beklettim üstünde kalın bi tabaka oluşmuştu ondan snra test yaptım pozitifti dedi. Denemek lazım aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?