• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrardan adet kani gelmesi

Tugbayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
7
2
1
33
Selam arkadaslar lutfen bana yardimci olun benim adetim 8 gun dun adet oldum idrar yaoarken fark ettim adet kanim idrardanda geliyor bu normalmi lutfen biri yardci olsun.

İdrardan gelmiyordur o. İdrar yaparken vajina kısmına da sıvı geldiği için karışıyordur. Bu hep böyle olur daha önce olmadı mı

Gerçekten şoktayım.. Nasıl anlatılır bilmem ama vajina çıkışı, idrar deliği birbirine çok yakın noktalar. Kan idrardan gelmiyor çıkış noktasında birbirine karışıyor. O yüzden öyle görüyorsunuz.

Selam arkadaslar lutfen bana yardimci olun benim adetim 8 gun dun adet oldum idrar yaoarken fark ettim adet kanim idrardanda geliyor bu normalmi lutfen biri yardci olsun.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Çıkış noktaları aynı değil ki

vezikovajinal fistülünüz yoksa,ki olduğunu zannetmiyorum,yaşadığınız normal bir durum. 29 yaşındasınız, hadi en geç 18 inizde regl olmaya başladınız diyelim,bunca senedir olan şeyi şimdi mi taktınız kafanıza gerçekten?:olamaz:

Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış zaten. Aklıma şey geldi eşim adet kanının idrar yaptığımız bölgeden geldiğini söylemişti. Bayağı gülmüştüm 😂😂😂 doğruyu öğrenince küçük çaplı bir şok yaşamıştı 😂

Back
X