İdrarım açık sarı hamilemiyim?

Jane Jetgil

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
2.844
4.290
83
Merhaba idrarım sabah uyandığımda dahi açık açık sarı boyalı gibi sanki aşırı su tüketimimde yok, hamilemiyim sizce ovulasyon testi ile yumurtlama günümu takip etmistim bu ay

Ya hani takip ediyorum farklı geldi hamileliğin ilk haftalarında idrar rengi değişik oluyormuş adetime üç dört gün var.

Merhaba idrarım sabah uyandığımda dahi açık açık sarı boyalı gibi sanki aşırı su tüketimimde yok, hamilemiyim sizce ovulasyon testi ile yumurtlama günümu takip etmistim bu ay
Canım öncelikle inşallah bir bebeğin olur Allah sana nasip eder🙏 ama idrar rengi ile hamileliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum.. İdrar rengi sıvı tüketimine bağlı olarak değişkenlik gösterir..

Canım öncelikle inşallah bir bebeğin olur Allah sana nasip eder🙏 ama idrar rengi ile hamileliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum.. İdrar rengi sıvı tüketimine bağlı olarak değişkenlik gösterir..
Teşekkür ederim Allah her isteyene nasip etsin. Baya araştırdım da doktorlarda hormonlara bağlı sanırım kiminde koyulaşiyor kiminde açık renk yazıyor. Bide su az içiyorum bu ara hani açık olmaması lazım artık bekleyip görücez

İdrar rengi ile gebeliğin bir ilgisi yok, su tüketiminizi anlatıyor idrarın rengi.🤷🏼‍♀️
güzel su içmişsiniz, koyu ise yetersiz demek .

Niye ki benimki koyuydu erkek 😳
Su içmiyor muydun acaba. Ben cok su içtiğim halde koyuydu biri kız bu bak gorursun dedi gercekten de kız arkadasım hamile idrarı acık renk erkek beklıyor ve etrafındakilere sorduğumda bu tespit tuttu gercekten

Su içmiyor muydun acaba. Ben cok su içtiğim halde koyuydu biri kız bu bak gorursun dedi gercekten de kız arkadasım hamile idrarı acık renk erkek beklıyor ve etrafındakilere sorduğumda bu tespit tuttu gercekten
Çok su icerdim 3 litre yanımda şişeyle dolanır gece ble su içerdim uyanıp 😁

Back
X