- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
- Konu Sahibi Jane Jetgil
Merhaba idrarım sabah uyandığımda dahi açık açık sarı boyalı gibi sanki aşırı su tüketimimde yok, hamilemiyim sizce ovulasyon testi ile yumurtlama günümu takip etmistim bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki benimki koyuydu erkekÖyle hamilelik anlasılır mı bilmem ama eğer hamileysen bebeğin erkek![]()
![]()
Canım öncelikle inşallah bir bebeğin olur Allah sana nasip ederMerhaba idrarım sabah uyandığımda dahi açık açık sarı boyalı gibi sanki aşırı su tüketimimde yok, hamilemiyim sizce ovulasyon testi ile yumurtlama günümu takip etmistim bu ay
Teşekkür ederim Allah her isteyene nasip etsin. Baya araştırdım da doktorlarda hormonlara bağlı sanırım kiminde koyulaşiyor kiminde açık renk yazıyor. Bide su az içiyorum bu ara hani açık olmaması lazım artık bekleyip görücezCanım öncelikle inşallah bir bebeğin olur Allah sana nasip ederama idrar rengi ile hamileliğin bir alakası olduğunu sanmıyorum.. İdrar rengi sıvı tüketimine bağlı olarak değişkenlik gösterir..
Yapıp üzülmek istemiyorum beklenen adet günüm gecikir ise test yapicamTest yapabilrsiniz. İdrar renginden ziyade idrar testi ile hamile olup olmadığınızı ogrenebilirsiniz
Su içmiyor muydun acaba. Ben cok su içtiğim halde koyuydu biri kız bu bak gorursun dedi gercekten de kız arkadasım hamile idrarı acık renk erkek beklıyor ve etrafındakilere sorduğumda bu tespit tuttu gercektenNiye ki benimki koyuydu erkek![]()
Çok su icerdim 3 litre yanımda şişeyle dolanır gece ble su içerdim uyanıpSu içmiyor muydun acaba. Ben cok su içtiğim halde koyuydu biri kız bu bak gorursun dedi gercekten de kız arkadasım hamile idrarı acık renk erkek beklıyor ve etrafındakilere sorduğumda bu tespit tuttu gercekten