- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
Yorumları ağzım açık okudum belediye haraç kesiyor ve herkes haklı diyor pes vallahi.
Şehit ve gazi yakınlarına AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ücretsiz seyahat kartı veriyor 81 ilde ve tüm belediyeler de geçerli İstanbul Büyükşehir Belediyesi yani İETT işgüzarlık edip ben o kartı kabul etmiyorum bana para vereceksin benim sana uygun görüp bastığım kartı alacaksın diyor ve her sene güncelleme adı altında para alıyor. Bu konu mahkemeye taşındı ve mahkeme belediyenin kararını iptal ettirdi tabi mevzuatı takip etmeyen haberi olmayan birçok şehit ve gazi yakını bu kartları kullanmaya devam ediyor. Görsellerini de ekledim bakanlık bize bu kartı veriyorsa ben neden her belediye İçin tekrar tekrar kart alayım neden haraç vereyim
bunu şoför bilemez değil mi? uygulamada hata varsa onu mahkeme sürecine taşıyıp hakkınızı alabilirsiniz.
sonuçta belediyenin koyduğu haksız da olsa bir kural var adam sadece işini yaptı diye senede bir defa yapılacak bir güncellemeyi yapmayıp üstüne de şikayet etmeyi düşünmek baya bi bencillik oluyor.