- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Cevabı bilmiyorum ama şikayetinizi mutlaka yapın. Tahammül etmeyi öğrensin densiz şoför.Bugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
Ettim tabi savcılığa verdim kamera kayıtları alındı incelendi mesleğinden men savcılıkta para cezası verdi. Eğitmemiz bilinçlenmemiz lazım bu hakkı ben istemedim devlet uygun gördü verdi hoş görülü davranıyorum genelde ama gerçekten özel halk otobüsleri çok tehlikeliSikayet edin hak size verilmis kimseye dusmez tasasi bedavasinin derdi artik otobuslerde sesli kameralar var her sikayetiniz incelenir ama bazi insanlarimiz duzelmez mumkunse belediye otobuslerini tercih edin guvenlik acisindan.
O haklar az bile Rabbim her zaman YARDIMCINIZ olsun...Ettim tabi savcılığa verdim kamera kayıtları alındı incelendi mesleğinden men savcılıkta para cezası verdi. Eğitmemiz bilinçlenmemiz lazım bu hakkı ben istemedim devlet uygun gördü verdi hoş görülü davranıyorum genelde ama gerçekten özel halk otobüsleri çok tehlikeli
Bir arkadaşta haklarımızdan rahatsız olmuş daha bir sürü hakkımız var mesela kyk yurtlarına önderliğimiz ve ücretinin yarısını ödüyoruz, ilk öğretim öğrencileri istediği devlet okuluna adres zorunluluğu olmadan gidebiliyor, hastane ve ilaçlardan kesintimiz Yok, tüm spor müsabakalarında protokolde izliyoruz bu haklar yeni değil 1987 de verildi onun adına çok üzüldüm.
Ücretsiz kart diyoruz sabahtan beri hala anlamıyorsunhz ya zaten beleş.adamı neden şikayet edip zor duruma düşürüyorsunuz ki şikayet etsenizde sonuç alamassın adam haklı adam size ya birinden akbil isteyin ya da inin demiş ne demeliydi buyur beleş bin mi deseydi neymiş güncellemek için makine terste kalıyormus ben gittim yarım saat yürüdüm güncelledim o güncellemeyi yapmak ZORUNDA
Ben zaten savundum hakkını arkadaşım kendi inmek istedi zoruna gittiği için ayrıca siz artık yorum yapmayın İETT diye yqzdım farkındaysanız İstanbul da yasayanlar yorum yapsın diye artık lütfen susunKonuyu yazarken nerede soyledin guncelleme yapmasi gerekmiyor diye melo yazdida ogrendin.Burada herkes senin verdigin bilgilere gore arkadasini haksiz buldu cok biliyordun madem neden indirdin kizi otobusten savunsaydin hakkini.
Profilime baksaydin keskeBen zaten savundum hakkını arkadaşım kendi inmek istedi zoruna gittiği için ayrıca siz artık yorum yapmayın İETT diye yqzdım farkındaysanız İstanbul da yasayanlar yorum yapsın diye artık lütfen susun
siz de taktınız mv maaşlarına .Milletvekillerinden daha da fazla o kadar çok kazanan var ki....En basiti tacirler,esnaf,genel müdürler ...bir dolu.Milletvekili maaşı maaş değil bence .Dünya kadar yere gidip çoğu masrafı kendilerinin cebinden çıkıyor
Ben onu başka anlamda söylemiştim ama neyse, çokta umrumda değil profilin bence sen daha çok okumalısın benim yaşım küçükmüş ya hem, daha çok okurum senin yaşına gelene kadar emin ol hadi sana okuma hayatında başarılar abla!!Profilime baksaydin keske
Iste hep bunlar okumamaktan.
Hangi anlamda soylemistin gercekten merak ettigim icin soruyorum anlamadiysam kendimi farkli anlatimlari anlamak adina gelistirmeliyim.Ben onu başka anlamda söylemiştim ama neyse, çokta umrumda değil profilin bence sen daha çok okumalısın benim yaşım küçükmüş ya hem, daha çok okurum senin yaşına gelene kadar emin ol hadi sana okuma hayatında başarılar abla!!
Rahmetli Sakıp Sabancı ile Rahmi Koç’tan bahsediyor olabilirMillet vekilinden daha çok kazanan esnaf mı şaşırdınız herhalde yada ne iş yaptıklarını söyleyinde bizde o esnafın sektörüne çevirelim iş yerimizi
Sizde ne karti var merak ettim.Kamu spotu olsun bu da haklarımız arasında otobüsler de ilk 4 koltuk bizim illa kart mı gösterelim oturmayın yerimize
Rahmetli Sakıp Sabancı ile Rahmi Koç’tan bahsediyor olabilir
Arkadaşını her türlü savunabilirsin ama böyle insanlara edepsizce davranamazsin. Küçüksen küçüklüğünü bilBen onu başka anlamda söylemiştim ama neyse, çokta umrumda değil profilin bence sen daha çok okumalısın benim yaşım küçükmüş ya hem, daha çok okurum senin yaşına gelene kadar emin ol hadi sana okuma hayatında başarılar abla!!
Benim babam ve annem de yaşlarından dolayı ben hastanelere götürüp getiriyorum şöförler ile kart yüzünden muhattap olmak zorunda kalan ben oluyorum, yoksa şahsım adına bir kart verilmedi benim babam gazi Evlatları olarak kısıtlı haklarımız var yurtlar açık öğretimde ücretsiz okuma istediği okulu tercih etme gibi bedava seyahat gazi çocuklarına yeni çıktı ama yastan dolayı biz kaçırdık bizim kartlar bunlarSizde ne karti var merak ettim.
Mune abla şöyle oldu aynı haklar vekillere de tanındı ondan yani mapusa atma biziHanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, bir de vekil maaşı ne alaka? Burası siyaset meydanı değil, rica ediyorum, konu içeriğine yorum yapınız.
Ne bileyim :)) arada vekiller, tüccarlar geçiyor ne oluyor dedim.Mune abla şöyle oldu aynı haklar vekillere de tanındı ondan yani mapusa atma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?