- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Sahtekar muamelesi mi?Arkadasım bak ben yorumumda kartı da koydum nasıl geçerli olduğunu da anlattım hala neden kıza sahtekar muamelesi yapıyorsun
belediye Bakanlığın verdiği kart yerine kendileri kart bastırıp bunlar kullanılsın dedi ve hepimiz gittik 10 tl verip aldık sonra itiraz edip mahkemeye verdik mahkeme bizi haklı bulup belediyenin kararını geçersiz saydı. Hala çogu insan sırf bu şöförlerle tartışmamak İçin belediyenin kartını kullanıyor bu zorunluluk güncellemesi Yok diye azarlayamaz zaten bakanlık kartınıda göstermiştir ona bakmamış bile baksaydı zaten fotoğraflı tc kimlik numaralı üstünde kocaman harflerle ücretsiz seyahat kartı yazısını görür vır vır ötmezdiSahtekar muamelesi mi?
Siz yaptigi yorumlari okumadiniz sanirim kendisinin sanki herkes kendi kartini kullaniyor gibi bir ifadesi var yanlis olani ornek almasin kendine.
En basindada soyledim soforun uslup kotu olabilir ama o kart guncellenmesi gerekiyorsa guncellenecek ne bilsin devlet baskasinin ele gecirmedigini karti yada sahibinin hayatini kaybedip baskasinin kullanmadigini bu durum yasli kartlariyla bir degil.
Ben bu konuda bakanligida sizin mesajlarinizida tek tek takip etmiyorum boyle bir durum varsa konu sahibi bunu belirtirdi.belediye Bakanlığın verdiği kart yerine kendileri kart bastırıp bunlar kullanılsın dedi ve hepimiz gittik 10 tl verip aldık sonra itiraz edip mahkemeye verdik mahkeme bizi haklı bulup belediyenin kararını geçersiz saydı. Hala çogu insan sırf bu şöförlerle tartışmamak İçin belediyenin kartını kullanıyor bu zorunluluk güncellemesi Yok diye azarlayamaz zaten bakanlık kartınıda göstermiştir ona bakmamış bile baksaydı zaten fotoğraflı tc kimlik numaralı üstünde kocaman harflerle ücretsiz seyahat kartı yazısını görür vır vır ötmezdi
Agzına sağlık yaArkadasım bak ben yorumumda kartı da koydum nasıl geçerli olduğunu da anlattım hala neden kıza sahtekar muamelesi yapıyorsun şöförün yaptıgı yanlış kartı okutmak güncellemek diye birşey Yok zaten fotoğraflı bize verilen kartlar gösterip geçiyoruz
Sizden Allah razı olsun ya işte bunu anlamıyorlar sonunda beni anlayan biti çıktı gerçekten çok teşekkür ederimbelediye Bakanlığın verdiği kart yerine kendileri kart bastırıp bunlar kullanılsın dedi ve hepimiz gittik 10 tl verip aldık sonra itiraz edip mahkemeye verdik mahkeme bizi haklı bulup belediyenin kararını geçersiz saydı. Hala çogu insan sırf bu şöförlerle tartışmamak İçin belediyenin kartını kullanıyor bu zorunluluk güncellemesi Yok diye azarlayamaz zaten bakanlık kartınıda göstermiştir ona bakmamış bile baksaydı zaten fotoğraflı tc kimlik numaralı üstünde kocaman harflerle ücretsiz seyahat kartı yazısını görür vır vır ötmezdi
Bence siz bol bol çalışın, okuduğunuzu iyice anlayın, kartlardan anlıyırsanız eğer üzerinde fotoğraf TC ne yazdığınız bilmelisiniz, ve yanında da bi çok kart vardı gerçekten gereksiz yorum yapıyorsunuz, bu hak size neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum bence artık yorum yapmayın by size .Cocuksun saygiyi ogrenirsin elbet.
Okudugunu anlaman icin bol ders calis tamam mi.
Ben ne yaziyorum baskalarinin yanlislarini kendine ornek alma baskalari cocugunun vs kartini kullanabilir sen bunlari ornek gosteriyorsun.
Ustelik savunma boyle olmaz soyle arkadasina ona bu haklar verildiyse kurallariyla kullanmak zorunda guncelleme varda guncelleme yapacak basit.
Hak rahatsiz etmiyor basindan beri yaptigim yorumlari okusaydin anlardin.Bence siz bol bol çalışın, okuduğunuzu iyice anlayın, kartlardan anlıyırsanız eğer üzerinde fotoğraf TC ne yazdığınız bilmelisiniz, ve yanında da bi çok kart vardı gerçekten gereksiz yorum yapıyorsunuz, bu hak size neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum bence artık yorum yapmayın by size .
Olmayan kartın neyini güncellesin yok ki böyle bir kart o kartlar iptal oldu tek bir kart var oda zaten fotoğraflı gösterip geçiyoruz şöförün güncelle Yada in tepkisine kırılmıstır. İşini doğru yapmayan o kadar şöför varki hiç şaşırmadım bu konuyaBen bu konuda bakanligida sizin mesajlarinizida tek tek takip etmiyorum boyle bir durum varsa konu sahibi bunu belirtirdi.
Karti bastiginda guncel olmadigi icin yetersiz bakiye gozuktugunu soyledi yerine ne gecerli ben bilemem bunu o hakka sahip olanlar kendini savunacak aglayip arabadan inmek neyin nesi.
Ama eger belediye otobuslerinde sorun olusuyorsa bu karti guncellemek basit islemler bas agritmaya degmez.
Beyaz masaya ya da hangi sehirde yasıyorsunuz orda sistem nasıl bilmiyorum ama bi ihbar hattı vardır arayın ama tek kisiyi bazen ciddiye almıyorlar birkac kisi bul otobusdeydim boyle bir olay oldu diye arasınlar daha etkili olur benceBugün okul çıkışı arkadaşımla otobüse binmiştik, arkadaşım şehit yakını olduğu ücretsiz kartı vardı , yeni yıldan dolayı kartının güncellenmesi gerekiyordu ama hiç fırsatı olmamıştı, Ücretsiz kartı güncellemediği için şoför arkadaşımı rencide etti ve kartını kabul etmedi , bi sonraki durakta arkadaşım ağlayarak indi bende indim.
Bu onun çok zoruna gitti hem şehit yakını hem de bu durumunu bildikleri halde sırf kartını güncellemedin diye kabul etmedi ve rencide etti onca kişinin içinde aglattı kızı inmek zorunda bıraktı bizi, ben de çok üzüldüm sonuçta ücretsiz kartı elinde ve bunabhiç bi şoför karsı çıkmamıştı bu durumu şikayet nerelere edebiliriz
Ben şikayet edebileceğimiz yeri soruyorum diğer türlü yorumlara herek yok arkadaşlar teşekkür ederim hepinize yine de.
Konu sahibi kart var sadece guncellememis diye anlatiyor farkindaysaniz.Yine suc kart sahibinde haklarini ogrensin kullansin sonuna kadar.Benim kizdigim nokta bu.Olmayan kartın neyini güncellesin yok ki böyle bir kart o kartlar iptal oldu tek bir kart var oda zaten fotoğraflı gösterip geçiyoruz şöförün güncelle Yada in tepkisine kırılmıstır. İşini doğru yapmayan o kadar şöför varki hiç şaşırmadım bu konuya
Ben haklarımı bildiğim halde darp bile edildim bu kart yüzünden özel halk otobüsleri şöförleri özellikle basılıp geçilen iptal edilen kartı istiyor sebebi ise kaç kişi biniyorsa ona göre ücret aldıklarından. Kartı gösterdiğimiz halde ücretsiz yaşıyorsunuz diye çıkışalar, gazi oldun da ne oldu diyenler, yoğun saatlerde binme diyenler, ben bu kartı kabul etmiyorum diyenler dolu. Hadi kart sahibi bilmiyor iptal edildiğini eee İETT tüm şöförlere iptal edildi diye belge gönderdi hala ısrar etmesi yersiz bakarsın karta geç dersin.Konu sahibi kart var sadece guncellememis diye anlatiyor farkindaysaniz.Yine suc kart sahibinde haklarini ogrensin kullansin sonuna kadar.Benim kizdigim nokta bu.
Birde konu sahibinin sanki herkes kendi kartini mi kullaniyor cumlesi.Yanlisi ornek aliyor kendisine.
Ücretsiz kart bu üzerinde resmi var tcsi var her şeyi yazıyor, güncelleme yapmasına da gerek yok diyorum gösterip geçmesi de geçerli diyorum siz nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum yaHak rahatsiz etmiyor basindan beri yaptigim yorumlari okusaydin anlardin.
Boyle haklar karsisinda iki dakikalik islem yapmayanlar beni rahatsiz ediyor.
Babasi canini vermis ama kizi karti guncellemeye useniyor uzakmis diye.
Helal olsun ya valla helal , sonuçta ücretsizi basıncada ücretsiz yazıyor, bazıları kabul bile etmiyor ,Ben haklarımı bildiğim halde darp bile edildim bu kart yüzünden özel halk otobüsleri şöförleri özellikle basılıp geçilen iptal edilen kartı istiyor sebebi ise kaç kişi biniyorsa ona göre ücret aldıklarından. Kartı gösterdiğimiz halde ücretsiz yaşıyorsunuz diye çıkışalar, gazi oldun da ne oldu diyenler, yoğun saatlerde binme diyenler, ben bu kartı kabul etmiyorum diyenler dolu. Hadi kart sahibi bilmiyor iptal edildiğini eee İETT tüm şöförlere iptal edildi diye belge gönderdi hala ısrar etmesi yersiz bakarsın karta geç dersin.
Allahım yedirmesin bunlara o paralariYani şu yorumu ciddi ciddi yaptınız öyle mi ?
Dünya kadar yeri de at arabasıyla geziyorlar zaten, akşam olunca da gecekondularına dönüyorlar. Kıyamam.
Şu da şurada dursun;
Sikayet edin hak size verilmis kimseye dusmez tasasi bedavasinin derdi artik otobuslerde sesli kameralar var her sikayetiniz incelenir ama bazi insanlarimiz duzelmez mumkunse belediye otobuslerini tercih edin guvenlik acisindan.Ben haklarımı bildiğim halde darp bile edildim bu kart yüzünden özel halk otobüsleri şöförleri özellikle basılıp geçilen iptal edilen kartı istiyor sebebi ise kaç kişi biniyorsa ona göre ücret aldıklarından. Kartı gösterdiğimiz halde ücretsiz yaşıyorsunuz diye çıkışalar, gazi oldun da ne oldu diyenler, yoğun saatlerde binme diyenler, ben bu kartı kabul etmiyorum diyenler dolu. Hadi kart sahibi bilmiyor iptal edildiğini eee İETT tüm şöförlere iptal edildi diye belge gönderdi hala ısrar etmesi yersiz bakarsın karta geç dersin.
Konuyu yazarken nerede soyledin guncelleme yapmasi gerekmiyor diye melo yazdida ogrendin.Burada herkes senin verdigin bilgilere gore arkadasini haksiz buldu cok biliyordun madem neden indirdin kizi otobusten savunsaydin hakkini.Ücretsiz kart bu üzerinde resmi var tcsi var her şeyi yazıyor, güncelleme yapmasına da gerek yok diyorum gösterip geçmesi de geçerli diyorum siz nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ya
Saçmalıyorsun artiksoforde işte bazıları gibi şehit düşmanı ki böyle yaptı
Bu yorumu sen yazmışsın bundan öncede guncellemedigi için yazmışsın iki kez. Insanlarda buna gore yorum yapmis.Ücretsiz akbili vardı zaten sadece güncelleme yapmadığı için yetersiz bakiye yazıyordu, ya her şeyden önemlisi o bi şehit yakını bu kadar değersiz mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?