- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.421
Başkanım uygulamanın adı neBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedimyarın 14:00 kadar omad
839 kalori
Eki Görüntüle 2919369

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkanım uygulamanın adı neBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedimyarın 14:00 kadar omad
839 kalori
Eki Görüntüle 2919369
Uzun zamandır bir saat boyunca yemek yemedimBaşkanım uygulamanın adı ne![]()
Fatsecret kalori sayacıBaşkanım uygulamanın adı ne![]()
Ama ben tek öğün yaptım canım senin almam gereken kaloriyi hesaplıyor uygulama 1600 alman gerekiyorsa sen 1400 kalori alırsın kalori açığı yapmış olursunUzun zamandır bir saat boyunca yemek yemedim
Biliyorum ablacım omad yapıyorsun senAma ben tek öğün yaptım canım senin almam gereken kaloriyi hesaplıyor uygulama 1600 alman gerekiyorsa sen 1400 kalori alırsın kalori açığı yapmış olursun![]()
Uyu bence canim. Allah rahatlık versinBozmadım bol su içiyorumne kaldı ki 14:00
![]()
Fatsecret kalori sayacı
Canim sen kac yasindasin? Ben 1988 doğumluyumBiliyorum ablacım omad yapıyorsun sen![]()
Tamam handoşCanim sen kac yasindasin? Ben 1988 doğumluyumbana abla demeyebilirsin kendimi farklı hissediyorum
![]()
Oyyyy çıtır bir annesin senTamam handoşben 2001 dogumluyum
Ay inşallah ya bugün eşim diyo ki hadi götür nuggetlari kadınlar seysine yazmam benOyyyy çıtır bir annesin senyakında kilolar gittiğinde daha da citirdayacaksin
![]()
Tmm canım anlaştık. Ben de çarşamba başlatırım tabi bir aksilik olmazsa. Bu hafta yatılı misafirim gelebilir. Gelirse uygulayamam malesefÇarşamba günü 14 de başlatıyorum 15 de kapatırım Perşembe 14 baslatirim 15 de kapatirim cuma 14 de başlatıcamsabah başlarım tartilmaya 14 kadar hangisi daha eksi ise onu buraya paylaşırım sürekli resimlicem
![]()
Hoşgeldin aramıza canımBen de katilsam araniza kiyidan köseden, gün icinde cok hareketliyim.
Ama iste agzima ha bire biseyler atiyorum.
Once aralikli oruc yapayim sonra omada da katilirim.
Harikasın canım maşallahKızlar ben sabahtan bu saate kadar 2 fincan kahve bol su bi de baharatlı suyumu içtim sadece yarım saat leslie yaptım ve 2 saat temizlik yaptım galiba pilim bittiakşama 2 tane lahmacun ve bol salata yemeyi düşünüyorum
Erken başlamışsın canım. İyi yapmışsın tabiBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedimyarın 14:00 kadar omad
839 kalori
Eki Görüntüle 2919369