If ile hedef 58

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
if daha önce 2 kez deneyim ettiğim ,sağlıklı beslenmeyle desteklerseniz çok güzel kilo verdiren bı yöntem. Hedefim 57 kiloya kadar ilerlemek. Başlangıç kilom 70. Yılbaşında amacım tartıda 59 dahi olsa 5lileri görmek. Benimle birlikte ilerlemek isteyen arkadaşları beklerim. Günü genelde 6dan önce kapatıyorum. Bazen 4 ,bazen 5 , bazen 4 buçuk oluyor. Bu şekilde ilerliyorum.

Son düzenleme:
hersey tamam ama sekeri hayatimdan cikaramiyorum kac defa basladim sekersizlige dayanamiyorum ve en cok tatlidan kilo aliyorum

Diyetisyene gittim. İlk hafta spora gittim. Bayadır spora gidemedim. Diyetisyen iki haftada bir programı değiştiriyor.Günde üç litre su içmem gerektiğini söyledi diyetisyenim. Sarkmamak içinde maden suyu önerdi günde iki adet. Sabah ıkı bardak ılık su içmemi söyledi. İki hafta sonra gittiğimde akşam da on damla damlatılmış lımonlu su önerdi. Ilık olacak. Günde üç kere yeşil çay iç dedi. Onun dışında dediğim gibi iki haftada bir değiştiriyor programı . Bu şekilde :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın. Bugün ilk günüm
Katı kurallarım yok ölçülü olmak kaydıyla
Onu yemem bunu yemem demeyeceğim çünkü böyle olunca kilo verdikten sonra birden saldiriyosun herşeye.
Haydi bismillah

Bayadir yazmadım.1 ayı geçmiş. Şuan 65 kiloya indim. Şimdi hedefim 57ye inmek. İf yapmaya devam ediyorum. Ayrıca hayatıma sporu da ekledim. 1 ay sonra tekrar not edeceğim

Acaba bende katilabilirmiyim size??

Hosbulduk can kilom 75 hedefim 55 boyum 1.72 hamile kalmak istiyorym bunun icinde zayiflamam lazim polikistik overim ben if diyetini bu sekilde yapiyorum ben sabah saat 12 de yemegimi yiyorum saat 6 da bitiriyorum ekmek ve tatliyi kullanmamays calisyorum canim cok tatli cekersede sporcular ic8n biskuvilerden bir ya iki tane yiyorum canim sizlere katilmak istiyorum belko bir qrup yaratriz bir birimize destek olursak bu isin ustesindrn geliriz

Benim boyumda o civarda ,175lik biriyle yanyana gelince 2 3 cm oluyor aramizda aynı diyebiliriz
Benim de kilom şuan 65 ama sabah tartım bozuldu tartilmadim. Ben de 2 öğün yapıp günü 4 buçuk gibi kapatıyorum, zaten menü atınca anlarız az çok. Spor da mutlaka yapmaya çalış ,inşallah sağlıcakla bebeğini kucafina alırsın

Bu gun bende saat 6 da bitrdim yemegimi ben azerbaycandanim bu arada azeri pilavi yedim cok kacrmamakşartiyla 4 kasik yedim lahana tursusu yedim bitrdim yemegimi ve şu anda sadece su ve çay içiyorum

Bu gun bende saat 6 da bitrdim yemegimi ben azerbaycandanim bu arada azeri pilavi yedim cok kacrmamakşartiyla 4 kasik yedim lahana tursusu yedim bitrdim yemegimi ve şu anda sadece su ve çay içiyorum
Afiyet olsun canım önümüzdeki bir iki gün tartilma lahana ödem yapar çünkü merak etme geçer bol su iç canim
Vericez bu kiloları. Günlük spor görevi vereyim mi ne dersin kolay şeyler en azından hareket yapmış oluruz

Cok guzel. Olur bitanem ver yapalim spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…