- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Aynı benim durumum şeker yüzünden bacaklarım kalınhersey tamam ama sekeri hayatimdan cikaramiyorum kac defa basladim sekersizlige dayanamiyorum ve en cok tatlidan kilo aliyorum
Neler yaptınız anlatır mısınız acaba bizlere de motivasyon olurr :)Ben üç hafta önce başladım 79 dan 74 e indim. Dört gün sonra tartılacağım.
if daha önce 2 kez deneyim ettiğim ,sağlıklı beslenmeyle desteklerseniz çok güzel kilo verdiren bı yöntem. Hedefim 57 kiloya kadar ilerlemek. Başlangıç kilom 70. Yılbaşında amacım tartıda 59 dahi olsa 5lileri görmek. Benimle birlikte ilerlemek isteyen arkadaşları beklerim. Günü genelde 6dan önce kapatıyorum. Bazen 4 ,bazen 5 , bazen 4 buçuk oluyor. Bu şekilde ilerliyorum.
Tabiki canım hoşgeldin. Kendinden bahseder misin kilon boyun ve hedefin nedir nasıl ilerliyorsunAcaba bende katilabilirmiyim size??
Benim boyumda o civarda ,175lik biriyle yanyana gelince 2 3 cm oluyor aramizda aynı diyebilirizHosbulduk can kilom 75 hedefim 55 boyum 1.72 hamile kalmak istiyorym bunun icinde zayiflamam lazim polikistik overim ben if diyetini bu sekilde yapiyorum ben sabah saat 12 de yemegimi yiyorum saat 6 da bitiriyorum ekmek ve tatliyi kullanmamays calisyorum canim cok tatli cekersede sporcular ic8n biskuvilerden bir ya iki tane yiyorum canim sizlere katilmak istiyorum belko bir qrup yaratriz bir birimize destek olursak bu isin ustesindrn geliriz
Bugün bende mutfak kapandi son öğünü yedimInsAllah basliyalim
Afiyet olsun canım önümüzdeki bir iki gün tartilma lahana ödem yapar çünkü merak etme geçer bol su iç canimBu gun bende saat 6 da bitrdim yemegimi ben azerbaycandanim bu aradaazeri pilavi yedim cok kacrmamakşartiyla 4 kasik yedim lahana tursusu yedim bitrdim yemegimi ve şu anda sadece su ve çay içiyorum
Afiyet olsun canım önümüzdeki bir iki gün tartilma lahana ödem yapar çünkü merak etme geçer bol su iç canim
Vericez bu kiloları. Günlük spor görevi vereyim mi ne dersin kolay şeyler en azından hareket yapmış oluruz
O zaman bugünün sporu 100 ip (ipin yoksa olduğun yerde hayali atla) ,20 mekik,15 squatCok guzel. Olur bitanem ver yapalim spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?