:1no2:bir bu eksikti akannehirigrenc otesi bir filmdi sempatiksalakcinni
reyting olacak diye ne yapacaklarını şaşırdılar
bu film çok iğrenççti gerçekten
yanlış hatırlamıyosam müjde ara arabanın camından iğrenç bir şekilde tecavüz ediliyordu
sonradan bir araba uğruna başka biriyle evleniyodu adam
müjde para için herşeyi yapan bir artist oluyodu
tabi bu haberlerin üstünede babası kalp krizi geçirip ölüyodu
müjdede belalı bir adamla evleniyodu adam onu seviyodu çok yanlış hatırlamıyosam sempatiksalakcinni
müjdenin birde kızkardeşi vardı onu okutuyordu
bu arada intikam almak için eski sevgiliyi şoförü yapıyordu
müjdenin ve kocasının evde olmadığı bir gün kızkardeşine müjdenin evinde tecavüz ediyodu adam
sonunda müjde adamı vuruyodu havuzun içinde kanlar içinde bir sahneydi sonu :bbo:
film öle etki yapmışki seneler önce izlememe rağmen ayrıntıısdna kadar hatırlıyorum sempatiksalakcinni
reyting olacak diye ne yapacaklarını şaşırdılar
bu film çok iğrenççti gerçekten
yanlış hatırlamıyosam müjde ara arabanın camından iğrenç bir şekilde tecavüz ediliyordu
sonradan bir araba uğruna başka biriyle evleniyodu adam
müjde para için herşeyi yapan bir artist oluyodu
tabi bu haberlerin üstünede babası kalp krizi geçirip ölüyodu
müjdede belalı bir adamla evleniyodu adam onu seviyodu çok yanlış hatırlamıyosam sempatiksalakcinni
müjdenin birde kızkardeşi vardı onu okutuyordu
bu arada intikam almak için eski sevgiliyi şoförü yapıyordu
müjdenin ve kocasının evde olmadığı bir gün kızkardeşine müjdenin evinde tecavüz ediyodu adam
sonunda müjde adamı vuruyodu havuzun içinde kanlar içinde bir sahneydi sonu :bbo:
film öle etki yapmışki seneler önce izlememe rağmen ayrıntıısdna kadar hatırlıyorum sempatiksalakcinni
bu filmi hatırlamadım sanırım izlememişdim...zaten tahmin edebiliyorum iğrençliğini izlemeye
gerek yok mücde ar varsa ...reyting uğruna saçmasapan işler yaplıyor ...romanlar bitti şimdi filmlere kafayı
taktı yapımcılar romanlar iyidir edebi değeri vardır ama filmlere hele ki böyle filmlere neden
gerek duyuluyor :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?