İffet Star Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Ar'ın meşhur cam sahneli filmi dizi oluyor

"Aşk - ı Memnu"dan sonra Müjde Ar'ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film oluyor.

1

Senaryosunu Yavuz Turgul'un kaleme aldığı "İffet", Gold FİİLMin patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizii filme aktarılacak. Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar'ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak.

Kartal Tibet'in yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet'in intikam alma öyküsü konu ediliyor. Ar, ilk başrol oynadığı CİNEMA filmi olan "İffet"de yer alan tecavüz sahnesi için geçen yıl programında yaptığı yorumla dikkat çekmişti.

"Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı" diyen KADIN ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a göndermede bulunan Müjde Ar, "Türkiye'nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60'ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker'le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle..." diyerek espri yapmıştı. V

Son düzenleme:
Yandı başrol oyuncusu. Müjde Ar onla uğraşır artık tüm sezon

Ayrıca bişeyin b.kunu çıkarmamak gerek.Fatmagül var işte nelerine yetmiyo.

Yeni projeler lazım. Uyarlamalarla dönmez tv

reyting olacak diye ne yapacaklarını şaşırdılar
bu film çok iğrenççti gerçekten
yanlış hatırlamıyosam müjde ara arabanın camından iğrenç bir şekilde tecavüz ediliyordu
sonradan bir araba uğruna başka biriyle evleniyodu adam
müjde para için herşeyi yapan bir artist oluyodu
tabi bu haberlerin üstünede babası kalp krizi geçirip ölüyodu
müjdede belalı bir adamla evleniyodu adam onu seviyodu çok yanlış hatırlamıyosam sempatiksalakcinni
müjdenin birde kızkardeşi vardı onu okutuyordu
bu arada intikam almak için eski sevgiliyi şoförü yapıyordu
müjdenin ve kocasının evde olmadığı bir gün kızkardeşine müjdenin evinde tecavüz ediyodu adam
sonunda müjde adamı vuruyodu havuzun içinde kanlar içinde bir sahneydi sonu :bbo:

film öle etki yapmışki seneler önce izlememe rağmen ayrıntıısdna kadar hatırlıyorum sempatiksalakcinni

geçenlerde tv de rast geldim ama sonuna kadar izlememiştim.
senaryoya bak, anlattığına göre iğrenç ötesi.!!!
benneyaptımki

nede yeniden çekilesi muhteşem senaryosu var...yeni versonu çekilince herkes izler

nasıl olsa:1no2:

bu filmi hatırlamadım sanırım izlememişdim...zaten tahmin edebiliyorum iğrençliğini izlemeye
gerek yok mücde ar varsa ...reyting uğruna saçmasapan işler yaplıyor ...romanlar bitti şimdi filmlere kafayı
taktı yapımcılar romanlar iyidir edebi değeri vardır ama filmlere hele ki böyle filmlere neden
gerek duyuluyor :umursamaz:

herkes müjde ar oynicakmis gibi konusmus
müjde arin oynadigi bi filmin yeni versiyonu cekiliyormus
müjde ar oynamicak yani...

cnm sanki romanları gerçeğine uygun mu yapıyorlarda edebi değeri kalsın
örnk: yaprak dökümü

ewt katılıyorum kitaplar bitti şimdi sıra türk flimlerini dizi yapmaya geldi.
beren saat fatmagülün suçu yok dizisinde oynamasaydı iffet için aranan başrol olabilirdii :))
artık flimlerden sonrada şarkı sözlerinden falan tiyolar alınarak dizi izlememiz yakındır yaniii :))

Son düzenleme:
fatmagülün suçu ne de ki gibi yine tecavüz polemiği...
naz elmasıda sevemedim gitti
ama bu karakter için fena seçim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…