İffet Star Tv

16 yıldır çalıştığı Show TV'den ayrılığı TV dünyasına bomba gibi düşen Acun Ilıcalı'nın transfer olduğu Star TV'de yarattığı etki de bir o kadar güçlü oldu.
Ilıcalı'nın kanala transferinin kesinleşmesinin ardından daha önce verdiği pek çok dizi siparişi kararını donduran Star TV yönetimi, mevcut dramalarla ilgili de son kararını verdi. Buna göre Ilıcalı'nın yakında ekrana gelecek 2 yarışmasına yer açmak için reytingleri çok da iyi olmayan diziler tek tek yayından kaldırılacak. Star TV ilk olarak bu haftabaşı Müjdat Gezen, Şebnem Sönmez ve Zafer Algöz gibi usta isimlerin rol aldığı komedi dizisi "İbreti Ailem"i bitirme kararı aldı. Ardından Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol'un oynadığı "İffet" dizisi bu sezon çekilecek 5 bölümün ardından ekran ömrünü tamamlayacak.

3 akşamı kapatacak

Orhan Kemal uyarlaması olan "Evlerden Biri" ve "İşler Güçler" dizilerinin de yakın zamanda aynı kaderi paylaşacağı ifade edildi. Acun Ilıcalı'nın Sergen ve Hülya Avşar ile jüri koltuğunda oturduğu "Yetenek Sizsiniz" yarışması 15 Eylül'de başlayacak ve cumartesi - pazar akşamları seyirciyle buluşacak. Ilıcalı'nın diğer yarışma programı "O Ses Türkiye"de de yine Murat Boz, Hadise ve Hülya Avşar'dan oluşan jürisiyle 1 Ekim'den itibaren pazartesi akşamları ekrana gelmesi planlanıyor. Kanalın yayın akışına göre yeni sezonda 3 akşamı Acun Ilıcalı'nın yarışmaları kapatacak ve salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçı, çarşamba akşamı "Muhteşem Yüzyıl", perşembe Mahsun Kırmızıgül'ün imza attığı "Babalar ve Evlatlar", cuma günü de Gold Film'in "Dila Hanım" dizileri yayınlanacak. (Milliyet)

ıffetın yenı bölümünden hııııç bırşey anlamadım

ıffetın kızına ne oldu

çıçek kesın onların kızı dıyorum ben ama, emın değılım :26:

Başlarda çok seviyordum diziyi sonradan iyice bozuldu. Koca İstanbulda kadın- erkek yokmuş gibi hep 3-4 kişinin arasında geçti olaylar, birbirlerine aşık olurlar, aldatılırlar, geri dönerler, diğeriyle aşk yaşarlar vs.. Senaryo iyice saçmaladığı için çoktandır izlemiyorum

dün ne sinir oldum ya gidip cicege cilek alacak sandim gitti adami öldürdü cemil nediyeyim aklina adam vermis zaten artik kizinizi ölmemis mutlu ol tadini cikart ne diye gidip adama saldirdin sonra tekrardan

İffet rolünü yapamadı vede senarist kızını öğrendiğinde o duygusal geçişi verememiş insan öldü sandığı kızını öğrenip görünce ona sarılmadan gözyaşı akıtıp hasret gidermeden nasıl durabilir çok saçma olmuştu

evet ya sonradanda sarilmadi hic icden dizi bitene kadar onun yerine ben ondan fazla sevinip heycanlandim ögrendiler artik diye cok duygusuz gecti gercekden sanki normalmis ortaya cikmasi gibi

sonunda bitti boşu boşuna 5 bölüm çektiler yeni sezonda
cemil katil olmuş mutlu son olaydı iyiydi

müjde ar ın sinema filmiyle hiç alakası yoktu hele bide sonda iffet güya cemili yanlışlıkla vurdu ya saçmalığın alasıydı hem iffet zengin günlerini yaşıyordu ünlü olmuştu cemil nimete sarkınca iffet onu vurdu..ooofff entrikaya bak yaa :90: biraz uydurulabilseydi izlenirdi bence yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…