İffet Star Tv

naz elmas acayip derece de itici bi kız başka oynatcak kimse yokmuda bu kıza iş verip duruyolar :)

naz elmas acayip derece de itici bi kız başka oynatcak kimse yokmuda bu kıza iş verip duruyolar :)

tamam işte iffet karakteride itici zaten

o filmden tecavüz sahnesini değil, iffetin sokak ortasından babasından dayak yerkenki uçmuş halini hatırlıyorum

baba çok psikopattı valla, baba rolüne şemsi inkaya uyar

İyide izlemeyelim kızlar yaa. Tv deki varolan rezillikler yeter. Bu eksik kalsın. Müjda ar ve tecavüz izlememek için yeterli sebepler

Müjde Ar'ın “Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Türkiye'nin ahlakını ben bozdum” dediği 'İffet' filminin dizi versiyonu Kanal D'de ekrana gelecek. İffet'i Fahriye Evcen oynayacak

Müjde Ar'ın “Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Türkiye'nin ahlakını ben bozdum” dediği 'İffet' filminin dizi versiyonu Kanal D'de ekrana gelecek. İffet'i Fahriye Evcen oynayacak

İnanmıyorum Fahriye E.mi..! tam bu diziye göre birini bulmuşlar!dizi desen rezillik başka bişey değil...

Son düzenleme:
ben bu iffet olayını bilmiyordum geçen sene çok güzel hareketlerde duydum ilk kez.ibo diyordu adam seni iffet gibi cama sıkıştırdı oooh falaan..eşim kahkaha patlattı tabi bende bön bön baktım ne anlama geliyor diye.ona google a yaz çıkar dedi.iffet yazdım hemen çıktıgerçekten çok iğrenç bir sahneydi.sakız gibi uzatırlar artık bunuda

ay evet bu fahriye cok yüksekten ucuyodu yaprak dökümü zamaninda yok sunu oynamam yok bunu oynamam.iste yok türkiyeyi pek sevmiyorum yaprak dökümünden sonra almanyaya döncem falan. ne sinir omustum kiza ya.bizimkilerede kizmistim(yapimcilara) totosunu kaldirldilar bu kizin diye.ama özcandan da ayrilinca söndü havasi iyice.demek kararlarini degistirmis.cok merak ettim simdi....

defolsn gitsin almanyasına o zaman :88:
özcan bence deniz çakırla aşk yaşıycak

aslında fahriye bu role hiç yakışmaz yaaa şöle daha işveli cilveli biri lazım naz elmaz olabilirdi mesela

Fahriye Evcen den başka birini bulamamışlar mı bu rol için
asla ve asla yakışmaz.
kızda görsellikten başka bir şey yok
dişilik olması lazım biraz da ama nerdeeeeeee

iffet filmini bız kızlarla makara olsun dıye ızlerdık...komedı tadında cunku o kadar abartı kı yok artık dıyor ınsan ..
ben seyredıcem fatmagulude seyredıyorum onu da ızleyecegım ayrıca fahrıye evcende olagan ustu guzel bi bayan cok begenıyorum..

bu fahriye evcen gercekten calikusu na super olurdu. kamuran da behlul olsaydi super izlenirdi degilmi

ya nıey oyle soyluyosunuz tamam yaprak dokumunde uyuz kıbırlı bı rolü vardı ama iffette ınsallah cılvelı bı sey olck hem de cok guzel kız müjde ar gıbı,pekı cemili kım oyunuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…