Iftar icin :(

Ben geçen uyduruk bir tatlı yaptım herkes çok beğendi demin de yaptım tekrar sana tarifini vereyim

Krem santi hazırlayıp 2 paket hanimeller bisküviyi içine parcalayarak dokuyorsun.
Dolapta biraz donuyor.
Üstüne çikolata sosu yapıyorsun onu da dondur afiyetle ye çok basit.

anlamadım ne var gevsek demem de? ilgisiz tembel demek istiyorum
Ben 6 satte 10 cesit yemek daha cikarir dusumu alir evi supurur siler ustune oturu tv bile izlerim insanlar bu sekilde ithamlar hic dgru.bulmuyorum oneriniz yoksa fikrinizde olmasin lutfen insanlar gercekten nerde olursa olsun.kirabiliyo birini neyse iyi gunler

Ana yemek olarak etli bir yemek yap. .
(Karnıyarık, köfte vs . . )
Tatlı olarak da ; revani , Kıbrıs tatlısı vs . .)

Bi şey daha sorucam kahveyi ne kadar katıyosun şerbetin içine :)
Ben çok kahve sevdiğim için bol atıyorum canım ama türk kahvesi değil nescafe klasikten ekliyorum normal içecekmişim gibi hazırlayıp öyle ıslatıyorum :)

Valla bence ınsanlar bıraz pıskın olmalı aynı zamanda
sahsen ben 6 saatte 10 cesıt yemek cıkaramam bu sebeble sıze tembel dedım sızde bana sensın tembel ayold aha yaparım ben kararsızım dersınız gecersınız

Ben geçen gün iftara kabak karnıyarık yaptım çok güzel misafirede yapılabilir tarifim arda türkmenden di... Tatli olarakta trileçe bana çok güzel geliyor iftar için hafif serin.. 2 kere yaptım şimdiye kadar ramazanda.

Köfteli bezelye yemeği yapın Dicem ama bence ana yemeğe gerek yok kuru fasulye zaten sulu yemek
Canım mantı ve Kıbrıs tatlısı çekti işten çıkıp yapsam yetişmez iftar saatine kada

Tatlı kıbrıs tatlısı
Yaklaşık 1 yıldır favori tatlımdır kendisi, çok severim

Haşhaşlı revani de olabilir, dondurma ile güzel olur gerçekten.

Kuru fasulyeyi fazla buldum..
Mantı var.
Bir de pilavla yenecek etli veya tavuklu bir yemek olabilir.

Mesela;
Patlıcan, patates, domates, soğan, sarımsak
Ve kuşbaşı doğranmış et(tavuk da olur)
Azcık salça sos ile fırın torbasında verin fırına, mis gibi oluyor. Hepsi çiğden 1 saatte pişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…