iftar menüm nasıl sizce

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
kızlar iftara yarın misafirim var sizce nasıl;
çorba
etli sebzeli güveç
pirinç pilavı
köfte
çoban salata
yoğurtlu patlıcan salata
semizotu salata
başka napım kızlar bide enginar yapımmı?zeytinyağlı

millete yemek sonrası salatayı dayıyacan sanırım:1::1::1::1:

yogurtlu havus-kabak cok harika ya halam yapmıştı cok hoşuma gitmişti.:51:

çorba
etli sebzeli güveç
pirinç pilavı
köfte
çoban salata
yoğurtlu patlıcan salata
semizotu salata

Bence semizotu salata ve yoğurtlu patlıcan aynı anda olmaz. Semizotunu ben yoğurtla yapıyorum sen de öyle yapacaksan eğer ikisini aynı anda yapma.
Ayrıca yoğurtlu patlıcan yerine bir zeytinyağlı koyabilirsin araya barbunya gibi..çorba ne çorbası?

Bence köfte yapmayın guvec varmıs zeytınyaglı taze fasulye yada bıber dolma koyabılırsınız ortaya

Tatlıda revani olabılır

Yada sütlü hafıf bı tatlı

Menü güzel.
Bence enginara gerek yok yeterince soguk salata çeşidin var. Onun yerine sigara böreği yapabilirsin istersen.
Tatlıyı da unutma.

millete yemek sonrası salatayı dayıyacan sanırım:1::1::1::1:

yogurtlu havus-kabak cok harika ya halam yapmıştı cok hoşuma gitmişti.:51:

Bak bu da olur. Ara sıcak olarak çok güzel gidiyor. Ben de sık yaparım bunu..hatta havuç ayrı kabak ayrı yaparsa eğer daha çeşit gibi durur. Kabağın içine de ceviz koymanızı tavsiye ederim ayrıca.

Bak bu da olur. Ara sıcak olarak çok güzel gidiyor. Ben de sık yaparım bunu..hatta havuç ayrı kabak ayrı yaparsa eğer daha çeşit gibi durur. Kabağın içine de ceviz koymanızı tavsiye ederim ayrıca.

ımmmm en sevdıgım bayılırım kabağa ve yoğurtlu patlıcana bunuda alternatif olarak sunabılırım cevızlı süper olur

çorba
etli sebzeli güveç
pirinç pilavı
köfte
çoban salata
yoğurtlu patlıcan salata
semizotu salata

canım ana yemek güzelde, sanki başka bişey daha eklesen hoş olacak gibi.....
enginar bu sıcakta pek gitmez gibi...
birde güveçin yanın patates püresi mutlaka yap.. servis tabağına birer kaşık koyarsın...

kızlar salata cok farkındayım da napım cesıt olsun ıstıyorum fıkır sunun lütfen salata olarak coban salata kabak kızartım dıyorum bıde patlıcan közlim yeterlimi ana yemekle bu menu sizce:26::26:

ımmmm en sevdıgım bayılırım kabağa ve yoğurtlu patlıcana bunuda alternatif olarak sunabılırım cevızlı süper olur

Bence salata çeşidini bir azaltıp yerine yufka böreği koymalısın. Patates salatası şu menüyle çok uyumsuz. Tavuklu yemeğin olsaydı patates uyum sağlardı ancak.

bence köfte yerine bir zeytinyaglı yapın taze fasulye mesela
salata daha fazla gerek yok ama salatalardan birini elemek isterseniz
kabak ve havuçlu yoğurtlu salata yapabilirsiniz

canım ana yemek güzelde, sanki başka bişey daha eklesen hoş olacak gibi.....
enginar bu sıcakta pek gitmez gibi...
birde güveçin yanın patates püresi mutlaka yap.. servis tabağına birer kaşık koyarsın...

nasıl bısı canım ya evet banada bı eksıklık var gıbı gelıyo offf:43:

kızlar salata cok farkındayım da napım cesıt olsun ıstıyorum fıkır sunun lütfen salata olarak coban salata kabak kızartım dıyorum bıde patlıcan közlim yeterlimi ana yemekle bu menu sizce:26::26:

Kim gelecek onu söylemedin?
İftar için patlıcan közleme bana göre basit kalır.
Servis edişine göre değişir ama başka tercihler de olabilir.

Back
X