• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftar menüsü (:

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?

konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım bari dedim. kızlar akşama misafir gelecek iftara akrabalardan içli köfte yapmaya karar verdik annemle ama yanına ne hazırlayacağımızı bulamadık sizce içli köftenin yanına neler gider bi fikir verebilir misniz ?

içli köftenin yanına soğuk dövmeli ayran çorbası, güzel olur ama sadece içli köftemi yapacaksınız?

genelde kuru fasulye pilav içli köfte dövmeli ayran çorbası iyi fikir yada şehriye çorbası

içli köfte biber patlıcan kabak dolmalarından herhangi biri yanına yaprak sarması yöreye ait bir çorba veya yayla çorbası salata sarımsaklı yoğurt veya sade yoğurt

tatlı olarakta meyve :)

İçli köfte ağır bir yemek olduğu için yanına fazla çeşit yapmaya gerek yok aslında.İçli köfte,yayla çorbası,zeytinyağlı bir yemek,semizotu salatası,patlıcan salatası birde börek yaptınız mı yeter.

sıcakta çorba gitmiyor ama siz bilirsiniz.Güzel bir börek,sarma,közlenmiş patlıcan salatası,çoban salata olabilir

bizim içli köfte menümüz bellidir evde...
içli köfte mercimek çorbası salata birazda tavuklu pilav ayran:49:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim değerlendirmeye alacağım hepsini :))

Ayran aşı çorbası
Taze fasulye
İçli köfte + patates kızartması + küçük kase ile şekillendirilmiş pilav
Salata
İçecek
Tatlı

Olabilir :56:

Kremali mantar corbasi veya yogurtlu bir corba.icli kofte.coban salata tavuklu guvec yaninada pilav zeytinyagli biber dolmasii

bende onumuzdekı hafta mısafır alıcam menum.

corba

haslama içli köfte ( agır olmasın dıye) , çiçek dolması yaprak sarması, bır börek çeşiti( karar vermedim) salata

parmak kebabı, pilav

künefe , vişne hoşafı meyvede dahıl edebılırım

sıze fıkır olur belkı

içli köftenin yanına
corba
salata
zeytinyağlı
soğuk mezeler
içecek
tatlı

olabilir ;
:56:
:52:

Ara sıcak salata çeşitleri olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Icli kofte zahmetli bir is zaten,yanina sehriyeli yogurt corbasi,zeytinyagli taze fasulye,pilav icli kofte varken pilav yiyen pek olmuyo ama pilavsiz davette bi eksik oluyo.hatta pilav yap ustune tavuk dok.koftede etli zaten tavukda olur.salata,hosaf,tatli da zaten iftarin vazgecilmezleri,kolay gelsin.

Icli kofte zahmetli bir is zaten,yanina sehriyeli yogurt corbasi,zeytinyagli taze fasulye,pilav icli kofte varken pilav yiyen pek olmuyo ama pilavsiz davette bi eksik oluyo.hatta pilav yap ustune tavuk dok.koftede etli zaten tavukda olur.salata,hosaf,tatli da zaten iftarin vazgecilmezleri,kolay gelsin.

Ben azıcık ta olsa yapıyorum pilav
En minik kaselerle hatta sosluklarla şekil veriyorum
Israf olmuyo

Bana göre içli köfte+ayran bile yeter daha ne olsun ki?:1:

Soğuk çorba (buna taktım bu sıralar herkese yazıyorum)
Barbunya pilaki
Çoban salata
Közlenmiş patlıcan+biber
Pilav (bence gerek yok ama yapmadan olmuyor)
Güllaç

Back
X