iftar sofrasi saygisizligi

ezanla girmem esimle.alakaliydi isi dolayidiyla ve benimfr erken gitmem.mumkun drgil ki kv benden olr bisr beklemez tamamen gorumcemin sacmalamasiydi..

Birde o kismi var tabiki ama bence fazla takma.onlarin istedigi sana dislanmislik hissi yasatmak.
Birde su kismindan bak olaya.en azindan dusmanliklarini belli ediyolar.ya canim cicim deyip arkandan konussalar.emin ol oylesi daha kotu
bilemiyorum cnm boyle degersiz seyler yasiyorum ve malesefki onlarin ogluyla evli oldugum icin ara da bir o suratlari cekmekk zorunda kaliuorum bir omur napicam hicbilmiuorum

bilemiyorum cnm boyle degersiz seyler yasiyorum ve malesefki onlarin ogluyla evli oldugum icin ara da bir o suratlari cekmekk zorunda kaliuorum bir omur napicam hicbilmiuorum
Canim herkes yasiyo buna benzer seyler.bende yasiyorum.ama onceden sessiz kalirdim.simdi disimi gosteriyorum.en guzeli tepkini koy cekil kenara.sen evinde mutluysan gerisi bos

Gerekçelerinizi kendinize daha sık hatırlatmalısınız o zaman...
böylece gitmemeyi seçebilirsiniz.
tamamen gitmeme gibi bir luksum yok esim cok uzuluyor ..en kotu 3 ayda bire falan dusurdum bu da en uzunuydu malesef..benim yerimde baskasi olsa hergorduhunde yuzlwrine tukururdu gitmek ne kelime

Iftar davetime sofraya oturulma dakikasinda gelen misafire bende surat yapardim bu kadar abartmazdim belki ama siz nezaketsizlik yapmissiniz yarim saat onceden gidip selamlasip hal hatir sorma yapilir.

siz gec geldi diye verilen selamları almayon ozaman. ben konu sahibinin gec gitmesi iyi birsey dmedim

Peki burada ben selam almazdim yada selam iyi ki almamislar vb cumleler kelimeler kullanmismiyim ?

Okumak kadar anlamakta onemli size izninizle kendi fikirlerimi belirtiyorum gibi bir cevap yazdim ama nedensiz triplerdesiniz.

Bana karsi yazdiginiz mesaj benim cumlelerimi icerse gam yemem ama kafanizdan cumle yazmayin bana.

Sizin bana iki defa cevap vermeniz polemik sayilmadi benim size cevabim sayilir simdi yanarim ona yanarim.

siz yazmadınız ama bende kelimesi ve ardından surat yapardım kelimesi geviyor sofradakiler selam almamaıs . cok agresifsiniz

Eşinizin ailesi nin evi sizin de eviniz sayılır bu yüzden onlar değil sizin ev sahibi olarak diğer misafirlerle ilgilenmeniz gerekmez mi?Belki onlar da sizden ilgi ve alaka beklemişlerdir..

Hayatında önemsemeyeceğin insanlara fazla değer verme. Kısasa kısas. Sen de gitme. Gitmek zorunda kalırsan şayet onların yaptığının on katını yap, kimseyle muhatap olma.

Ben eşinin yerinde olsaydım ve farketseydim seni alıp çıkardım ordan. Eşin çok pasif kalmış.

esim hep cok pasif dunyanin en pasifi

Eşin bu olan bitene ne diyor hiç mi ailesine kızmıyor bi de bu kadar nefret edilecek kadar ne yaşadınız

Bu kadar soğukluk varken bayramda orda kalma eşini tatlı dille ikna et

Eşinizin ailesi nin evi sizin de eviniz sayılır bu yüzden onlar değil sizin ev sahibi olarak diğer misafirlerle ilgilenmeniz gerekmez mi?Belki onlar da sizden ilgi ve alaka beklemişlerdir..

Uzun zamandir niye gitmediniz? Esiniz ve kiziniz giderken sizin gitmemeniz bence tuhaf. Bir sebebiniz vardir elbet ama o sebep birden yok mu oldu da kalkip iftara gittiniz?
Selam vermemeleri falan tabii cok ayip ama ne bileyim bana da sizin bu davranisiz pek iyi gelmedi.
Ailenin en istenmeyen geliniyim diyorsunuz. Bu normal. Siz de onlari istemiyorsunuz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…