- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
Yılan gelin falan diye baya atıp tutmuşlardı ama tamamıyla gorusmemek için sağlam nedenler vermişler konu sahibinebaya dedıkodunuz yapılmıs demekkı
bundan sonra gorusmeyın
küs kalmayın ama gorusmeyın
selam verırlerse selam verın yoksa yok
ayyYılan gelin falan diye baya atıp tutmuşlardı ama tamamıyla gorusmemek için sağlam nedenler vermişler konu sahibine
ah canim gitmesem daha da dusman olurlar gecende gorumcem cagardi iftara gitmedim kesin ondan kinlendiler yine bana..bide esimin hatiri icin gittim anasi cagarmis yazik saygisizlik etmek istemedimNiye gittiniz ki? Yani normalde görüşmüyormuşsunuz Ramazan diye illa gitmek mi gerek sonra böyle yaparlar adama işte. Bu da ders olur bir daha da gitmez hiçbiriyle görüşmezsiniz. Eksik olsunlar...
bu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istememIftar davetime sofraya oturulma dakikasinda gelen misafire bende surat yapardim bu kadar abartmazdim belki ama siz nezaketsizlik yapmissiniz yarim saat onceden gidip selamlasip hal hatir sorma yapilir.
seneeler once ayni sahneyi yasadim cok tanidik geldi ondan boyle urktum..yine o erkekk kuzenleri enistesi falaj asla yuzume bakmamisti..sonradan cikti foyasi baya bi dedikodum yapilmis erkeekler kadinlar taraafindan dolmus tasmis...suçum da ne biliyomusun..annemlerde 1 hafta kalmam..gurbetten gelen teyzelerim annemlerdeydi ablamin nisani olucakti orada kalmak istemistim ..ben ordaykenn baya bi kongre yapilmis ..sonuc buyik bir kavga...Dengesiz tipler.gelin ya ,o kuzenlere bile nasıl kotulendinizse onlar bile yüzünüze bakmamış.
Bende benzer şeyler yaşamıştım.niyesinide bilmiyorum ama sırf gelin olduğum için heralde.bende aynı soguklukla tepkide bulundum yani bir aradayken kimsenin yüzüne bakmıyordum.he noldu? Köpek gibi kuyruğu kistirdilarda ben artık cookkkk çok soğudum
zaten aranız ıyı degılmıs kıbu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istemem
yilan gelin muhabeti ne canim...tahminse dogrudur ya...saglam nedenlerim biriikiyor yine evetYılan gelin falan diye baya atıp tutmuşlardı ama tamamıyla gorusmemek için sağlam nedenler vermişler konu sahibine
ki erkenden gidebilecegim bir samimiyetim yok onlarla..onlarda sasirirdi heralde beni erken gelmis gorselerdi..cunku 5 senelik evlilimde hic bole bise yapmadim..gorumcem sacmaladizaten aranız ıyı degılmıs kı
arkanızdan konusuyorlar ve bunu bılıyorsunuz aranızda gergınlık var gıtmek zorunda kalmıssınız ben olsam gıtmem gerekse bende esımle gıderdım
erkenden gıtsenız de o tavırı gosterıceklerdı sıze
Benim dedigim sebepten tavir almislar gorumcenin soyledigine gore.bu da geldi aklima ama esim istem 7 bucuk da cikiyor orasinda araba mesefesiyle 15 20 dk bunu da hepsi biliyordu ..gerci gorumcem sen onceden gelseydin keske dedi bende nasi gelim.abla dedim..ki uzak evleri..ve ben esimsiz oraya gitmek istemem
bise yapmadim ki hallerini seyrettim uzuldum geldim..aman allahim cok fiyaskoydu herseyBenim dedigim sebepten tavir almislar gorumcenin soyledigine gore.
Gorusmedigin birilerine iftara gitmek zaten bana gore degil ama madem gittin acik vermeden bunu yapmaliydin.
Son dakika gitmeseydin surat yapanlara hayirdir diyebilirdin demek istedim acik vermekten kastim o.Esinin isi o saatte olmasaydi yarim saatte olsa erken gidermiydiniz.bise yapmadim ki hallerini seyrettim uzuldum geldim..aman allahim cok fiyaskoydu hersey
siz kendi kendinizi soyutlamışsınız onlardan zaten, niye içerliyorsunuz ki,görümcenizin davetine niye gitmediniz,aranız da sorunlar mi varki erkenden gidebilecegim bir samimiyetim yok onlarla..onlarda sasirirdi heralde beni erken gelmis gorselerdi..cunku 5 senelik evlilimde hic bole bise yapmadim..gorumcem sacmaladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?