Yok kız üzülme. Helal olsun, afiyet bal şeker olsun. Şuan olsa yiyecek yerim kalmadığı için zaten yiyemezdim
Biraz spor yapsam iyi ama hiç kalkasim yok
Hatta, arkadaşımız tarifi vermek istemedi. Bende dedim ki, “trileçe şerbeti bu, bolca krema var içeriğinde.”
Çocuğun gözleri pörtledi ve anlattı mecburen
Yok kız üzülme. Helal olsun, afiyet bal şeker olsun. Şuan olsa yiyecek yerim kalmadığı için zaten yiyemezdim
Biraz spor yapsam iyi ama hiç kalkasim yok
Merhaba:KK54: ,lezzetli ,süslü bir o kadar da pratik bir tarifle geldim:kk77:.Burma baklava deyince çoğumuzun aklına bayram tatlısı gelir,çoğumuz ince yufka açmayı bilmeyiz,böyle durumlar için hazır yufkası yapmışlar,çok ta iyi yapmışlar.Hamur açmayı bilen biri bile bu lezzetden faydalansın...
Bu arada Nevreste
den bir talebim var. Eminim çok kişi katılır bana. Oylamada tarifin adı neyse o yazılsın. Yok ev yapımı, yok el açması, gerek yok bence bunlara. Merak eden fotoğrafın üzerine tıklar okur zaten hazır yufka mı el açması mı. Ev yapımı yazmaya da gerek yok. Zaten hepsi ev yapımı. Biz de marketten Olala alıp üzerine çikolata dökmedik herhalde. Kabul edenler? Kabul edilmiştir ahskajskaj
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim
Merhaba:KK54: ,lezzetli ,süslü bir o kadar da pratik bir tarifle geldim:kk77:.Burma baklava deyince çoğumuzun aklına bayram tatlısı gelir,çoğumuz ince yufka açmayı bilmeyiz,böyle durumlar için hazır yufkası yapmışlar,çok ta iyi yapmışlar.Hamur açmayı bilen biri bile bu lezzetden faydalansın...
www.kadinlarkulubu.com
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim