Merhaba:KK54: ,lezzetli ,süslü bir o kadar da pratik bir tarifle geldim:kk77:.Burma baklava deyince çoğumuzun aklına bayram tatlısı gelir,çoğumuz ince yufka açmayı bilmeyiz,böyle durumlar için hazır yufkası yapmışlar,çok ta iyi yapmışlar.Hamur açmayı bilen biri bile bu lezzetden faydalansın...
www.kadinlarkulubu.com
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim
Normalde bakar da böyle saatlerce uyuyana kadar ilk oldu
Tek başına mı diye sorunca aklıma arkadaşımın anlattığı bir olay geldi. Kocası çocuk istemeyen bir akrabası kocasının spermlerini kullanarak hamile kalmışta adam bana mı sordun yaparken dese başı ağrımaz
Normalde bakar da böyle saatlerce uyuyana kadar ilk oldu
Tek başına mı diye sorunca aklıma arkadaşımın anlattığı bir olay geldi. Kocası çocuk istemeyen bir akrabası kocasının spermlerini kullanarak hamile kalmışta adam bana mı sordun yaparken dese başı ağrımaz
Evet orijinal tarifte krema, hatta sıvi kremşanti ile yapılıyor hazır aldıklarımdan daha hafif ve daha lezzetli geldi bana, sen de dene sultanım hazır almana gerek olmaz hiç
Demek ki Sakarya daki adam güzel pazarlayamamış, geçen yıl patlama yaptı bu soğuk baklava
Evet orijinal tarifte krema, hatta sıvi kremşanti ile yapılıyor hazır aldıklarımdan daha hafif ve daha lezzetli geldi bana, sen de dene sultanım hazır almana gerek olmaz hiç
Demek ki Sakarya daki adam güzel pazarlayamamış, geçen yıl patlama yaptı bu soğuk baklava