Iftar vaktinde aramakta nedir?

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar mrb biz esimle yaklasik yarim saat önce iftar yaptik. Kaynanam gille saat farki var aramizda onlar bizden yaklasik 1 saat önce aciyor oruclarini.
Ve nedense bizim iftar vaktinden bi 15dk sonra kaynanam bizim evi ariyor. Daha sofradan oluyoruz tabi yemek yiyoruz. Esimde aciyor telefonu sofrada konusuyor neyapiyon ne ediyon muhabbetleri. Bi yandanda yemek yiyor. Bende kalakaliyorum sohbet edemiyorum esimle tabi.
Bugün özellikle özendim iki tepsi pogaca yaptim masayi süsledim kac saattir canim cikti. Ne icin yapmisim diyorum simdi.
Onlar telefonda konusurken kalktim salona gectim oturuyorum simdi. Esim ne oldu gelsene diyor dedim doydum. Sinirlerim cok bozuk
Bu iftar vakti aramalar 2 günde 1 oluyor hemen hemen

Tavsan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Haklısınız, haklısınız ama doydum nedir? Açık açık anlatsanıza derdinizi.
Kusarsam tam kusarim. Onun icin tutuyorum kendimi

Bunda kizacak ne var bu kadar? Yasiniz kac merak ettim zira hic olgun bir davranis degil. Belki hesaplayamiyor yasli insanlar? Guzellikle dile getirin anlarlar kusmaya falan gerek yok. Hayat o kadar kisa ve guzel ki bu kadar kucuk seyleri mesele haline getirmeyin

Kizlar mrb biz esimle yaklasik yarim saat önce iftar yaptik. Kaynanam gille saat farki var aramizda onlar bizden yaklasik 1 saat önce aciyor oruclarini.
Ve nedense bizim iftar vaktinden bi 15dk sonra kaynanam bizim evi ariyor. Daha sofradan oluyoruz tabi yemek yiyoruz. Esimde aciyor telefonu sofrada konusuyor neyapiyon ne ediyon muhabbetleri. Bi yandanda yemek yiyor. Bende kalakaliyorum sohbet edemiyorum esimle tabi.
Bugün özellikle özendim iki tepsi pogaca yaptim masayi süsledim kac saattir canim cikti. Ne icin yapmisim diyorum simdi.
Onlar telefonda konusurken kalktim salona gectim oturuyorum simdi. Esim ne oldu gelsene diyor dedim doydum. Sinirlerim cok bozuk
esine de iftar vakti ben kendimi yokmus gibi hissediyorum lütfen sonra konus de.

yada esinden telinal anne bizde yemek yiyecektik ellerinden cok öpüyorum de kapat

içinize ata ata öyle bir büyür ki, adam bardağı masada unuttu diye bi patlarsınız haklıyken haksız duruma düşersiniz.
Kusmayın, sakince anlatın.
Erkekler cidden anlamıyorlar. Şimdi siz 24 saat trip atın , uyuyamayın,kendinizi yiyin ve bekleyin ,yarın iftarda bilin bakalım kim arayacak....

Ev telefonuysa fişini çek.Cep telefonlarınında sesini kıs öyleyse.Agız tadıyla iftarınızı yapın.Allah kabul etsin.

iftar yaklaşınca eşine demeden hangi telefondan ariyosa onu kapa. mesela evse fisini cek . cepse sessizi kıs . yemeginizi yiyin sohbetinizi edin . sen mutfagi filan toplarken .. fisi tak yada cebin sesini ac :)

Bu içinize atılacak bir dert değilki.
Bir kere yemekteyken gelen telefonlara bakmamanı gerekir, yani biz öyle yaparız.
Kaldı ki bu iftar,yemek saatlerimizin kesin olduğu bir aydayız.
Arayan bunu düşünmeli.
Arayan düşüncesizse, siz "yemekteyiz, sonra konuşalım" demelisiniz.
Eşiniz de düşüncesiz demekki.
O halde siz söyleyin, yemekte konuşma, sonra konuşun deyin.
Çok mu önemli ayrıca yaaa her gün her gün ne konuşuyor annesiyle pfff.

Bunda kizacak ne var bu kadar? Yasiniz kac merak ettim zira hic olgun bir davranis degil. Belki hesaplayamiyor yasli insanlar? Guzellikle dile getirin anlarlar kusmaya falan gerek yok. Hayat o kadar kisa ve guzel ki bu kadar kucuk seyleri mesele haline getirmeyin
Bilmediginiz seyler var, size abartili gelebilir tabi. Yasim 27, ya siz?

Eşine anlat derdini, triple eline ne geçecek?

eğer eşiniz "anne hele kapat yemek yiyoruz sonra konuşuruz" demiyorsa muhtemelen onu rahatsız etmiyordur bu durum ve siz trip de yapsanız anlam veremeyebilir. hiç sıkmayın canınızı oturun güzel güzel yiyin :) ben size hak veriyorum ama olmayınca napacaksınız boşverin.

Back
X