- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftar yaklaşınca eşine demeden hangi telefondan ariyosa onu kapa. mesela evse fisini cek . cepse sessizi kıs . yemeginizi yiyin sohbetinizi edin . sen mutfagi filan toplarken .. fisi tak yada cebin sesini ac :)
Peki kocaman adam yemek yerken uzun uzun telefonda konuşulmaması gerektiğini bilmiyor mu?Hayati nasil zorlastiririmin ornegisiniz neden acik acik esinize soylemiyorsunuz yemek yerken telefonda konusulmamasi gerektigini.
Tek soylemeniz gereken bir cumle.Esler arasi iletisimsizlik cok kotu doydum vs tripleri ise cekilmez.
Bilmiyorsa omur boyu ogrenmesin mi istiyoruz ?Peki kocaman adam yemek yerken uzun uzun telefonda konuşulmaması gerektiğini bilmiyor mu?
Biz neden söylüyoruz?
Neden davranışlarını anneleri gibi düzeltmeye devam ediyoruz?
Düzeltmek bizim görevimiz değil bir zaman sonra onun annesi rolüne bürünüyoruz ya da öğretmeni.Bilmiyorsa omur boyu ogrenmesin mi istiyoruz ?
Neden konusarak anlasmak yerine baska yollari tercih ediyoruz ?
Davranislarindan rahatsiz oluyorsak duzeltiyoruz.
Banada gayet abartılı geldı ınsanlar arasa suc aramasa sucBilmediginiz seyler var, size abartili gelebilir tabi. Yasim 27, ya siz?
Bende fikrimi yazdim neden benim fikrime karsi cikip kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye calisiyorsunuz.Düzeltmek bizim görevimiz değil bir zaman sonra onun annesi rolüne bürünüyoruz ya da öğretmeni.
Sonra o düzeltilecek davranışların sayısı artıyor
Rahatsızlık dile getirilir ama davranışı düzeltmek bana garip geliyor.
Sorun şu ki eşi tabiki biliyor ama annesine cevap veremiyor bir önceki mesajımda da fikrimi yazdım.
Canım eşine söyle yemekteyken tel açmasın kim ararsa arasın. Aynı şeye bende sinir oluyorum. Kimin aradığı önemli değil ama yemekteyken tel çalarsa bakılmaz . Hele ki iki kişi oturmuşsunuz o kadar özenmişsin sofra hazırlamışsın açıp da telefonla konuşması bir yandan yemesi sinir bozucu seni çok iyi anlıyorum ufak gibi görünüyor ama ben de çok bozuluyorum böyle şeylere. Kayınvaliden bilerek mi yapıyor bilmeden mi bilemem tanımıyorum ama eşine söyle yemekteyken tel çaldı mı ya hiç açma ya da aç yemekteyim şuan ben sizi arayacağım de kapat de. Eşini uyar bence arayanı değil. Sevgiler.Kizlar mrb biz esimle yaklasik yarim saat önce iftar yaptik. Kaynanam gille saat farki var aramizda onlar bizden yaklasik 1 saat önce aciyor oruclarini.
Ve nedense bizim iftar vaktinden bi 15dk sonra kaynanam bizim evi ariyor. Daha sofradan oluyoruz tabi yemek yiyoruz. Esimde aciyor telefonu sofrada konusuyor neyapiyon ne ediyon muhabbetleri. Bi yandanda yemek yiyor. Bende kalakaliyorum sohbet edemiyorum esimle tabi.
Bugün özellikle özendim iki tepsi pogaca yaptim masayi süsledim kac saattir canim cikti. Ne icin yapmisim diyorum simdi.
Onlar telefonda konusurken kalktim salona gectim oturuyorum simdi. Esim ne oldu gelsene diyor dedim doydum. Sinirlerim cok bozuk
Bu iftar vakti aramalar 2 günde 1 oluyor hemen hemen
Olabilir yani sizin iftar saatinizi unutuyor olabilirler.Sizin Anne babanız arasa konuşmazmısıniz?Kizlar mrb biz esimle yaklasik yarim saat önce iftar yaptik. Kaynanam gille saat farki var aramizda onlar bizden yaklasik 1 saat önce aciyor oruclarini.
Ve nedense bizim iftar vaktinden bi 15dk sonra kaynanam bizim evi ariyor. Daha sofradan oluyoruz tabi yemek yiyoruz. Esimde aciyor telefonu sofrada konusuyor neyapiyon ne ediyon muhabbetleri. Bi yandanda yemek yiyor. Bende kalakaliyorum sohbet edemiyorum esimle tabi.
Bugün özellikle özendim iki tepsi pogaca yaptim masayi süsledim kac saattir canim cikti. Ne icin yapmisim diyorum simdi.
Onlar telefonda konusurken kalktim salona gectim oturuyorum simdi. Esim ne oldu gelsene diyor dedim doydum. Sinirlerim cok bozuk
Kizlar mrb biz esimle yaklasik yarim saat önce iftar yaptik. Kaynanam gille saat farki var aramizda onlar bizden yaklasik 1 saat önce aciyor oruclarini.
Senin cevabindan önceki yazimi okursan sevinirimO
Eşine bişey demeden telefonları kaldır sessize al. Yada eşinle kızmadan konuş yemek vakti telefonla uğraşmayalım filan de bilemedim. Ama kaynananız düşünemediği için yapıyor bence ona bilenmeyin