Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burada herkes fikirlerini konu sahibine sunuyor siz bana.
Iki oldu oyle olmaliydi soyle yapmali erkekler diye bana kendi fikirlerinizi soyluyorsunuz sizin ikili iliskilerinizde iletisim beni ilgilendirmez ben konusmaktan yanayim insanlar derdini soylemeden anlasamazlar.
Tesekkurler sizede iyi gunler.
Erkeklerin aileleribe karşı pasifliğini anlamadım anlayamıyorum bir türlü. Konu sahibi bence bunu defalarca dile getirmiştir ama eşi annesine şuanda yemek yiyorum sınra ararım diyemeyecek kadar pasif. 1 defa belirtse karşı tarafta iftar saatini bilmiyorsa öğrenir birdaha da aramaz zaten
Ya neden tutuyorsun. Tam kusunca güzel mi olacak her şey? Eşinizle kavga edeceksiniz. Rahatsız olduğunuzu söyleyin. Eşiniz de rahatsız oluyordur ama annedir o diye bir şey diyemiyordur. Niye kendi kendinize eşinize bileniyorsunuz. Yapmayın lütfen.