İftar yemeği için Fikirlerinize ihtiyacım var

benimde bu akşam misafirlerim var benim menü şöyle belki sanada fikir verir....yoğurt çorbası,pilav,karnıyarık,barbunya pilaki,fırında tavuk ve et yapacağım papates püre eşliğinde,acılı ezme,yeşil fasulye,tatlı olarakta hazır baklava yufkasından oklavaya sarılan baklava yaptım.şerbetini dökcem sadece, ayrıca hafif tatlı isteyenler içinde etimekli tatlı dondurma eşliğinde...sofrayı zengin göstermek içinde peynir tabağı hazırlycam ayrıca özel servis tabağım var onun içinede hurma,ceviz,kaysı kurusu,pestil koycam.....salatayıda 2 çeşit yapıyorum biri çoban alata ,diğeride yeşil salata bu salataya mısırda ekliyorum..ayrıca turşuda olcak...bakalım misafirlerime afiyet olsun şimdiden ..çok güzel yaparım :)elimde çabuktur şükür..

ramazan için fazla abartı ve eğır değil mi

Çook teşekkür ederim
Tatlıyı arkadasım getirecek
Akşam annem ile üzerinde düşünüp son şeklini yazacagım

İyki varsınız :nazar: of düşüne düşüne çatlayacaktım rahatladım brzcık

Domates çorbasını rende domates ile yapıyorum çok hafif oluyor hem kolay oluyor...

Tatlımız belli tavuk göğsü

Salata olarak közlenmiş biber patlıcan yapabilirim ama islim kebap olursa iki patlıcan olmaz birinden birini eleyeceğim

Mevsim salata domates biber salatalık maydanoz - hepsi bahçemizden - :nazar:

Şehriyeli pirinç pilavı garanti

Yogurtlu havuç ve kabaktan salata yapacagım - kabagımız bahçemizden çok hafif oluyor -

İçecek olarak bahçemizin vişnesinden komposto

ana yemek kaldı ona da sanırım kuşbaşı et ile bir tarif seçeceğim cok agır olmasın

birde paçanga böreği tamamdır işte ztn hemen tıkanıveriyor insan :44:

yayla çobası
folyoda fırında balık
fırınoşetinde tavuklu sebze yemeği
pilav

yayla çorbası
atlıcan oturtma
şinitzel
pilav

hazır ezogelin çorbası
tazefasulye
köfte-patates kızartması