- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Akuamarin10
insan içinden gelirse bahane üretmez , çözüm üretir.Einiz agır konuşmuş açlığın etkisiyle.yanlışlı mı yanlış ama patlama noktası olmuş bence..
Benimde 2 çocugum var kızım hele okadar aksiki saç baş yolduran cınsten.. ben yemek ve temizlik konusunda rahat degilim takıntılılarım oldugu için mutlaka zaman fırsat yaratıyorum. Gun içinde oğlumu okula getir götür, dersleri var ..sizinki vakitsizlik degildi bence rahatlıktı ve eşiniz abartıp fazla tepki vermiş.
İftara 2 saat var yetişmez diyip köfte yapmamışsınız ki çokk rahat yetişir. 2 kişisiniz porsiyonu ufak tutardınız. Ben o kıymayı kavurduysam yanına 2 patlıcan közlerdim ocakta hemen , alinazik yapardım yada güveç kaplarına misket köfte 10 tane üzerine domates biber dizip at fırına kızartmadan daha lezzetli o pişerken pilav vs eklerdim..eşimde hiç yemek ayırmaz kahvaltı ona yeter ama dun sofrayı hazırlarken birden kısır geldi aklıma son yarımsaat kala yaptım ,1 çay bardağı ıslattım yetti ..
Size ben şöyleyim böyleyim demek için yazmadım hem fikir olur hem burda tanışmıyoruz hatalı gördüğüm için yazdım çünkü bende aynı şartlarda hatta bi tık daha ağır pozisyondayım..
doğru olan sizinki.