teşekkür ederim haklı olmak niyetinde değilim ama başka yerde yemesi çok zoruma gitti ve bunu ilk defa yapmıyor ramazan dışında da yaptı kavga etsekde birbirmizi yesekde emek verilen yemek yenmeliydi saygısızlık bu bence.kendimi böcek gibi hissediorum değersiz....
Hiç hissetme, bir gram bile eksik değilsin. Karşındaki önce orucunu edebiyle tutsun, diline hakim olsun, adam olsun da sonra senin kadınlığını sorgulasın.
Başından beri dediğim şey, adamı bir gram bile haklı bulmadım.
Söylene söylene girsin eve, erzağı yine söylene söylene tezgaha bıraksın, sonra "Yardım edeyim" desin ama bir yandan da "Şunu şöyle yap, onu oraya koyma, üff" filan direktifler versin.
Zaten berbat bi şekilde başlamışsınız sofra hazırlamaya, devamında da kadınlığına laf söylemiş, kalkmış lokantaya kaynamış gitmiş. Allah'ın nimetine saygısı yok ki adamın size olsun şu konumda.
Evlilik yeri gelir karşılıklı idare olur. Benim yetersiz kaldığım yerde eşim kapatır yetenekleriyle, eşimin sakarlığını ben örterim bir başka becerimle. Bir tabak yemek için kalp kırmak, bir tabak yemek için ya mübarek Ramazan günü...
Buradaki tüm kadınlar süperkadın(!)mış da haberimiz yokmuş. Bazı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum mutfak da ayrı bir yetenek işidir o ayrı ama birinin kadınlığını, hayatını yererek mükemmel kadın olmuyorsunuz.
Şurada eşinizin yaptığı haksızlığı ve saygısızlığı görmeden "Ama canım sen de yemek yapmamışsın" bıdı bıdı konuşanları kafaya takmayın lütfen. Hastalığınızı da kimseye açıklamak zorunda değilsiniz, bırakın "naz yapmak" olarak yorumlasınlar, kişi kendinden bilir işi.
Bu akşama utandırın eşinizi, sofranızı kurun. Bir de duygularınızı döktüğünüz bir not yazın "Tatlı dil ve evlilik" temalı.
Tatlı ikramınızı yaparken o notu da verin eşinize. Belki anlar hatasını, sizi nasıl incittiğini görür.