• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftar

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn. Not avatar konuyla alakali değil ya o an sesli düşündüm mesela AA bu kadim sinirli bu çocuksu bu ciddi gibi hisler uyaniyor bakinca öyle paylastim aman ne bileyim

Son düzenleme:
Sorunun iftara yapacak yemek bulamamak onu anladim, avatar resimleriyle yapilan yorumlarin ciddiyetinin olmamasini belirtmeni anlamadim. Avatarinda resim olanlarin yapacagi iftar yemegi onerilerini dikkate almayacak misin

Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn

canım neden kendini böyle kasıyorsun ki zaten sınava az kalmış bi mercimek çorbası yap arkasınada köfte patates fırına at istersen plavda yap tmm dır yrinde olsam bu kadar ugraşmazdım:1:

Sorunun iftara yapacak yemek bulamamak onu anladim, avatar resimleriyle yapilan yorumlarin ciddiyetinin olmamasini belirtmeni anlamadim. Avatarinda resim olanlarin yapacagi iftar yemegi onerilerini dikkate almayacak misin

Yok yahuu niye almiyim saçma zaten ciddeye almiyor değili. İlgimi cekiyor mesela senin avataruni ne zamn görsem sert dik duruşlu gülmeyn biri canlaniyir beyninde gibi o konudan bagimsiz

kpss stresinden ne dediginizi bilmiyosunuz:1::1:

iftar menüleri için yemek bölümlerine bakın. cok güzel başlıklar var:34:

canım neden kendini böyle kasıyorsun ki zaten sınava az kalmış bi mercimek çorbası yap arkasınada köfte patates fırına at istersen plavda yap tmm dır yrinde olsam bu kadar ugraşmazdım:1:

Anam daha ne olsun kiz köfte pilav çorba zaten ben super hamarat değilim ki bunlar ugrasmalkk am iştah acicii;))

Mantıklı geldi bana da. Konu taşınmazsa iyi olur çünkü iftarda ne yemek yapsam ayrı bir dert oluyor kadınlar için.:ssz: Burda paylaşımlarda bulunulursa iyi olur diye düşünüyorum.

Mantıklı geldi bana da. Konu taşınmazsa iyi olur çünkü iftarda ne yemek yapsam ayrı bir dert oluyor kadınlar için.:ssz: Burda paylaşımlarda bulunulursa iyi olur diye düşünüyorum.

Haah saolasin arkadasim çok zor olmasa gerek bugün menumde su var diye yazmak bizde yazari

Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn. Not avatar konuyla alakali değil ya o an sesli düşündüm mesela AA bu kadim sinirli bu çocuksu bu ciddi gibi hisler uyaniyor bakinca öyle paylastim aman ne bileyim

Avatarı olmayanları da ben ciddiye almıyorum :26:. Sanki yok gibiler,hiç var olmamış gibiler.:34:.
Oruç,stress basına vurmuş senin canım. Noktalama kullansan daha rahat anlaşılabilir derdin

stres olmuşsun sen sınava kalmış 2 gün yemek yada başka birşey düşünme varsa son anda bakarım dediğin notların ona bak ve 2 gun demek 2 deneme demek git deneme çöz battanıye altındanda cık. orda oldukça daha çok uyku bastırcak oruçsan zaten 2 3 saat sonra hiç halin kalmayacak. şu anda tek ıstedıgın o battanıye altında 2 gunun geçmesi ama üzgünüm kendını boğmaktan başka bir işe yaramaz.

stres olmuşsun sen sınava kalmış 2 gün yemek yada başka birşey düşünme varsa son anda bakarım dediğin notların ona bak ve 2 gun demek 2 deneme demek git deneme çöz battanıye altındanda cık. orda oldukça daha çok uyku bastırcak oruçsan zaten 2 3 saat sonra hiç halin kalmayacak. şu anda tek ıstedıgın o battanıye altında 2 gunun geçmesi ama üzgünüm kendını boğmaktan başka bir işe yaramaz.

Yasa bende calismasam diyordum hic hoş olmadi bunu duydugum

Senin açlıktan kafan karışmış :1:
Benim de enerjim düşük bugünlerde, ben de sınava gireceğim belki ondandır.
Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Yemek konusuna gelince, eğer evde kalabalık değilseniz çorba salata yeter bana göre. Öyle aman aman bişey yapmaya gerek yok.
İlk gün 4-5 çeşit yaptım, bi avuç zor yedim :31:

çok uzatmışsınız oruç aklı işte :9::9::9::9::9::9::9::9:
bulgur pilavı
yeşil fasulye
ayran
salata
kavun var bende bacım ..:46::46::46::46::46:

Avatar resim dediginiz isim yazan cubuktaki su kucuk resimler mi

Ben niye bişey anlamadım? Yemek önerisi mi istiyorsunuz, Kpss ne alaka, niye battaniyenin altında yazıyorsun, avatarımıza göre mi cevapları değerlendireceksin. :44::44::44::44::44:

Kızlar konuyla hiç alakası yok ama kusura bakmayın kpss ne zaman?
Bir de ön lisansların gireceği kpssnin tarihi farklı değil mi ?

Back
X