- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Ya illa ciddiyetsz değil senin avatarina bakinca pozitif ve sürekli gülen bi kadin canlaniyorBi de benim avatarım ciddiyetsiz mi sana göre, çok merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya illa ciddiyetsz değil senin avatarina bakinca pozitif ve sürekli gülen bi kadin canlaniyorBi de benim avatarım ciddiyetsiz mi sana göre, çok merak ettim![]()
Kızlar konuyla hiç alakası yok ama kusura bakmayın kpss ne zaman?
Bir de ön lisansların gireceği kpssnin tarihi farklı değil mi ?
çok uzatmışsınız oruç aklı işte
bulgur pilavı
yeşil fasulye
ayran
salata
kavun var bende bacım ..![]()
Ben niye bişey anlamadım? Yemek önerisi mi istiyorsunuz, Kpss ne alaka, niye battaniyenin altında yazıyorsun, avatarımıza göre mi cevapları değerlendireceksin. :44::44::44::44::44:
Kızlar konuyla hiç alakası yok ama kusura bakmayın kpss ne zaman?
Bir de ön lisansların gireceği kpssnin tarihi farklı değil mi ?
Merhaba kizlar simdi KPSS ye kalmis 2 gün oruç stres derken bu sicakta battaniye altında yaziyorum sizlere zira aksam ne yemek yapsam derdindeyim konuyu ilgili yere tasirlar sanirim ama bi 2010 da boyle bipaylasim buldum 1000 sayfa idi ve cok faydali olmuş fikir almus insanlar günlük menulerimizi paylassak aklima vallahi gelmiyor ya bunalimdamiyim neyim bi de hep bi şeyi size söylemek istedim avatar resimlerimiz yorumlarimizin ciddiye alinmamasini etkiliyor ilginç ama bende boyle bir etkisi var öyle soyliyim dedim bir de burasi bir derdm var bolumu ne alaka diyenlere şöyle diyim KK tanitiminda bir derdim var kisminda bugün canin mi sikkn belki sebebi var belki sebebi yok diyor heh iste canim skkn. Not avatar konuyla alakali değil ya o an sesli düşündüm mesela AA bu kadim sinirli bu çocuksu bu ciddi gibi hisler uyaniyor bakinca öyle paylastim aman ne bileyim