- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Empati çok yaptım hatta hiç eşimi ailesinden etmek gibi bir düşüncem olmadı dün dedim senide düşünmüş sonuçta aklınada gelmeyebilirdin kime yaptırmışsa o yesin dedi çocuk değilim ben dedi.Eşimle ailesi arasındaki sorun benden öncede vardı yani.Adaletli olan hiçbir ailenin sizin veya benim gibi bir gelini olacağını düşünmüyorum kusura bakmayın hep kendi tarafınızdan bakıp haklı görüyorsunuz size öyle örnekler veriririm ki donar kalırsınız...Maalesef bizde de sizin gibi bir gelin var. Annem çağırır gelmez,gelse sürat asar. Birşey verse almaz. Annem genelde bı tane verince dört alır aramızda paylaştirir. (Üç kardeşiz) Ama o almaz ben alırım. Şimdi kardeşimin hakkını mi yiyorum. Annem ayrımcılık mı yapıyor! Annem gel der gideriz. Ben gitmek istemesem eşim zorla götürur. Esimde sağ olsun kendi anne babası sayar.
Kim bilir ne ettiniz kadına da ayrımcılık yapıyor. Bazı gelinler insanı evladından soğutuyor.
Ara bulmak da elimizde, ara bozmak da. Siz hep bozmaya uğraşıyorsunuz. Eşiniz de doldurusunuza geliyor. Ama bir yerde patlar. Bence kendinizi kv yerine koyun ve şu mübarek günlerde az insaflı olun.