- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşim manava ve ekmek almaya gitti...Eve geldi ki manav bozuk meyve vermiş ve malesef ekmek taş gibi bayat...Dedim boşver gitme orucun sevabı gitmesin.İki kez yoldan çevirdim bu seferde baktık telefonu çalışıyor arayan annesi...Dün kızı için yaptırdığı bayat etli pideleri eşime gel al diyor.Eşim istemiyorum sağol demiş.Dün eşimi aramış iftara bir saat kala ama eşim gitmek istememiş.Davet eden birgün önce söyler dedi kardeşim için yaptırmış beni çağırıyor dedi kim için yaptırdıysa ona versin dedi.Artık bu kadına açık açık söyleyeceğim yeter diye resmen çocuk yerine koymak bu sağol istemiyorum dedikçe üsteledi birde ben sevmiyorum bunu bile bile gel al diyor vereceğide bir tane falandır sahurda ısıtıp yersiniz diyor eşime sinirlenip yüzüne kapadı birde...Ne yapmalı ne etmeli gerçekten karşımda kaynanam değilde başka bir insan varmış gibi konuşmak istiyorum bu kadar yaptığın şeyi anlıyoruz biz çocuk değiliz o evladınsa buda evladın demek istiyorum.Bu zamanda çaldırıyor telefonu deli oluyorum gören der beş kuruşu yok...